Prima pagină » Cancan » Mihai Morar a dezvăluit care este secretul mariajului de peste 13 ani

Mihai Morar a dezvăluit care este secretul mariajului de peste 13 ani

27 nov. 2020, 14:19,
în Cancan

Îndrăgitul om de radio-tv Mihai Morar a recunoscut care este secretul mariajului său, recunoscând că are o soție mai deșteaptă decât el. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au trei fete. Acesta a precizat și care sunt regulile după care se ghidează în căsătorie

Mihai Morar spune care este secretul mariajului său

Mihai Morar și Gabriela, soția sa, sunt împreună de 13 ani și au trei copii. De-a lungul acestei relații frumopase, cei doi au descoperit secretul unei căsnicii fericite. Mai mult, prezentatorul de televiziune a dezvăluit care sunt regulile după care se ghidează în mariaj.

Mihai și Gabriela au două fete, gemene, pe nume Mara și Cezara, și o bebelușă, pe nume Roua. Omul de televiziune susține că are casnicia perfectă și secretul l-a dezvăluit chiar prezentatorul TV.

Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde. Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, a mărturisit Mihai Morar.

Și-a schimbat stilul de viață

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, a scăpat de kilogramele nedorite după ce și-a schimbat stilul de viață. Acesta a slăbit mai bine de 15 kilograme în decurs de un an fără a ține vreo dietă minune. Prezentatorul tv a povestit cum a reușit să scape de kilogramele nedorite.

Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidrați, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ținute din cărți, deoarece programul fiecarei persoane diferă. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Așa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere.

Nu sunt bolnav, nu am ținut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viața sau sănătatea în pericol. E, pur și simplu, noua mea viață. Cu sau fără 15 kilograme în minus. E mai puțin important. Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai «eu»… pe exterior, dar mai ales pe interior”, a explicat Mihai Morar.

În altă ordine de idei, pentru Mihai Morar secretul mariajului său ține de comunicare și de respectarea libertății partenerului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *