Prima pagină » Actualitate » Mihai Mitrache, declaraţii halucinante despre DNA: Trebuie să îl ia pe C apoi urmează și fi-su – AUDIO

Mihai Mitrache, declaraţii halucinante despre DNA: Trebuie să îl ia pe C apoi urmează și fi-su – AUDIO

18 sept. 2020, 22:29,
George Cristian în Actualitate

Mihai Mitrache se afla, din nou, în centrul unui scandal. De această dată, controversatul om de afaceri menţionează faptul că are conexiuni cu serviciile secrete şi cu DNA.

Protejat de Nicușor Dan, Mihai Mitrache apare într-o înregistrare în care se laudă că ştie cine va fi arestat. Înregistrarea a fost făcută publică de stiripesurse.

Mihai Mitrache vorbeşte despre DNA: Trebuie să îl ia pe C apoi urmează fi-su

Înregistrările incendiare îl au în prim plan pe Mihai Mitrache, un cunoscut om de afaceri din Bucureşti, dar şi un om cu multe conexiuni în lumea interlopă, un om care s-ar părea, conform unor bănuieli, că face trafic de droguri şi carne vie. În înregistrarea făcută publică de site-ul stiripesurse.ro se aude Mihai Mitrache care se laudă că ştie cine urmează să meargă la DNA şi mai ales că ştie cine va fi arestat. Conform declaraţiilor de acesta, omul de afaceri ar avea legături cu serviciile secrete din România.Totuşi, este de menţionat faptul că nu se cunoaşte cu exactitate veridicitatea afirmaţiilor făcute de acesta, dacă sunt adevărate, sau nu.

” La mulţi ani! A luat COVID Lupu, i-a dat şi lui Goliat.
Ce rău îmi pare. A dat norocul oleacă.

Trebuie să vină mâine la DNA, că dacă nu, termenul următor o să îl ia cu arcanul.

Oricum, pe C oricum îl ia, anul ăsta e ca şi arestat. Urmează fi-su, lui nevastă-sa o să îi cadă scaunul. Uşor, uşor, toate… **** de drogaţi.

Vezi ai ADP i-a închis tot. Lupu e la Spitalul Militar, ştiu tot. Am pe surse numai servicii” menţionează Mihai Mitrache

Înregistrarea cu Nicușor Dan a fost publicată de Dana Budeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`