Prima pagină » Cancan » Mihai Mitoșeru trăiește o dramă imensă după ce mama lui a fost operată de urgență
Mihai Mitoșeru trăiește o dramă imensă după ce mama lui a fost operată de urgență

Mihai Mitoșeru trăiește o dramă imensă după ce mama lui a fost operată de urgență

01 feb. 2021, 16:01,
în Cancan

Oana Roman a făcut un apel de urgență deoarece Mihai Mitoșeru trăiește o dramă imensă pentru că mama sa a fost operată de urgență. Mama lui Mihai a suferit o intervenție chirurgicală mai complicată și are nevoie urgentă de sânge. Astfel, Oana Roman i-a rugat, pe cei care pot, să doneze sânge pentru Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru trece prin momente dificile, după ce mama lui a ajuns pe mâna medicilor și trebuie să fie operată de urgență. Oana Roman, care este apropiată de Mitoșeru, a făcut un apel disperat pe contul de Instagram.

Mihai Mitoșeru trăiește o dramă imensă

Camelia Mitoșeru a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, vara trecută. Însă, mama lui Mihai Mitoșeru a trecut cu bine peste această pasă.

„Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara atunci Camelia Mitoșeru.

Oana Roman, apel disperat

Oana Roman a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe contul de Instagram că mama lui Mihai Mitoșeru a fost dusă de urgență al spital. Actrița a fost supusă unei intervenții chirurgicale mai complicate și are nevoie urgentă de sânge. Însă, momentan nu se cunosc motivele pentru care a ajuns în această situație gravă.

Oana Romana a decis să ceară ajutorul prietenilor virtuali de pe contul de Instagram, pentru a o ajuta pe mama lui Mihai Mitoșeru. Vedeta i-a rugat pe toți cei care pot să ofere o mână de ajutor și să doneze pe numele Cameliei Mitoșeru.

„Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman.

Așadar, Mihai Mitoșeru trece prin clipe teribile și trăiește o mare dramă în aceste momente…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *