Prima pagină » Cancan » Mihai Mitoșeru și Noemi sunt din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi
Mihai Mitoșeru și Noemi sunt din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Mihai Mitoșeru și Noemi sunt din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi

05 nov. 2020, 11:44,
în Cancan

Semne clare că Mihai Mitoșeru și Noemi sunt din nou împreună. Cu toate că au divorțat de un an, cei doi par aproape de o împăcare. Cei doi au pus capăt unei relații de 13 ani și unei căsnicii de patru ani în noiembrie 2019. Însă acum, se pare că soarele a reieșit pe strada lor…

Mihai Mitoșeru nu poate să stea prea mult timp departe de fosta lui soție, Noemi și se pare că și reciproca este valabilă. Cei doi au fost din nou văzuți împreună pe terasa unui local din Capitală, ușor emoționați, însă cu zâmbetul pe față și cu optimism în privire.

Mihai Mitoșeru și Noemi, surprinși împreună

Dar iată cum au ajuns cei doi la aceeași masă. Cei doi au făcut-o dintr-un motiv foarte bine întemeiat. Cățelușa pe care au adoptat-o pe vremea câne era împreună, Misha, a trebuit lăsată pe mâna veterinarului, pentru a fi sterilizată. Și pentru că emoțiile Mishei erau cam mari, cei doi au decis de comun acord s-o însoțească împreună pe „fetița lor” până în sala de operație.

Intervenția a întârziat, însă, așa că, la sfatul veterinarului, cei doi au mers la o terasă deschisă în apropiere, pentru a aștepta acolo finalul fericit al operației.

Am venit să ne treacă emoțiile cât timp prietenul Vițalaru Bogdan Alexandru o sterilizează pe Misha!”, a scris Noemi pentru a nu lăsa loc de interpretări. Veterinarul-prieten a simțit însă că este un moment prielnic pentru cei doi să petreacă ceva timp împreună și le-a transmis că operația va începe abia peste două ore și jumătate.

Interesant este că aproape toți prietenii, din viața reală sau din mediul virtual, sunt de părere că Noemi și Mihai sunt făcuți unul pentru celălalt și că la un moment dat se vor împăca. Iar aceștia nu pare departe de adevăr. Recent, Mitoșeru a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la picioare iar Noemi a venit cu el și l-a așteptat pentru a se asigura că totul este bine.

S-au despărțit în urmă cu un an

În noiembrie 2019, Mihai Mitoșeru și Noemi decideau că relația lor nu mai poate continua, astfel că i-au pus capăt. Atunci, Mitoșeru declara că divorțul a venit, pur și simplu, de la o simplă ceartă. Noemi și-a luat hainele și a plecat la mama ei, iar de atunci au tot apărut discuții între ei.

Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! ?”, avea să anunțe vestea și pe Facebook.

Mihai Mitoșaru și Noemi erau împreună de 13 ani la momentul divorțului, iar căsătoriți erau de patru.

Acum însă, Mihai Mitoșeru și Noemi par a fi din nou împreună, semn că perioada cât au fost despărțiți i-a apropiat de fapt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *