Prima pagină » Radio » Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

09 aug. 2022, 09:45,
BZI.ro, în Radio

Pe Mihai Mitoșeru îi leagă o prietenie veche, de aproximativ 25 de ani. Anul acesta, au devenit și colegi de emisiune, la Kanal D, după ce Bursucu a trecut în echipa matinalului. După ce s-a aflat că Teo Show ar urma să dispară de pe post, acum prezentatorul face un anunț neașteptat.

Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo

De-a lungul timpului, Mihai Mitoșeru a fost unul dintre prietenii de suflet ai lui Teo Trandafir, dar a învățat extrem de multe lucruri și pe plan profesional. A aplicat cu succes toate sfaturile primite și a ajuns și el să câștige bani frumoși ca prezentator, atât în televiziune, cât și la diverse evenimente.

După ce s-a aflat, la începutul lunii iunie, că emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D, telespectatorii au fost dezamăgiți și chiar șocați de această decizie. În momentul în care emisiunea Teo Show a intrat în vacanță, îndrăgita prezentatoare și-a luat la revedere, fără să ofere prea multe detalii despre scoaterea din grilă.

„O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!’, spunea atunci prezentatoarea TV.

Acum, Mihai Mitoșeru a făcut un anunț neașteptat despre colega lui de la Kanal D.

„Cu Teo sunt prieten de 25 de ani. Teo trebuie să apară cât mai repede la televizor. După părerea mea și nu sunt subiectiv, e cea mai bună femeie din televiziune, de departe și poate să facă orice. Da, o să apară cât mai repede pe post, mai multe detalii nu pot să vă dau’, a dezvăluit Mihai Mitoșeru, conform Playtech.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cu peste două decenii în urmă, cei doi au făcut cunoștință la locul de muncă, datorită emisiunilor pe care le prezentau. Au rămas prieteni și dincolo de micile ecrane, Teo Trandafir l-a învățat pe Mihai Mitoșeru o mulțime de trucuri din televiziune.

„Începusem Tele Euro Bingo Show – Zi-le Domnu Geo! – și, la un moment dat, trebuia să mă duc dimineața să dau cartoane la emisiunea ei, dădeam premii și să-mi promovez emisiunea mea și așa ne-am cunoscut, după care am fost împreună o viață.

Am învățat foarte multe. Eu am făcut școala de televiziune cu Teo, fără să îmi dau seama că am făcut-o și fără să îi dau bani! I-am mulțumit tot timpul și o să-i mulțumesc toată viața mea. Important e ca om. E la fel ca mine’, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru sursa citată anterior.

Cum este Teo Trandafir în viața de zi cu zi

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. Are în spate o carieră impresionantă și s-a menținut în top. Este și o femeie puternică, dar Mihai Mitoșeru a dezvăluit că în spatele acestei apariții impunătoare se ascunde și o fire extrem de sensibilă.

„Noi suntem niște oameni sensibili, știe să îmi dea forță, știe să îmi dea sfaturi, știe să îmi spună ce să fac, pentru ea nu știe. Eu știu să îi zic ei, ea știe să îmi zică mie. Întotdeauna așa e.

Suntem niște oameni  puternici, dar suntem și sensibili și mă bucur că am ascultat-o. Și ea pe mine de multe ori, pentru că i-am dat câteva sfaturi bune în viața asta. Suntem foarte buni prieteni’, a mai povestit prezentatorul TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *