Prima pagină » Cancan » Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu. De ce regretă prezentatorul acest lucru, și azi

Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu. De ce regretă prezentatorul acest lucru, și azi

24 apr. 2024, 14:30,
în Cancan

Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu fix în perioada în care aceasta avea o relație cu Lucian Viziru. Invitat la podcastul lui Nasrin Ameri, el a abordat un subiect sensibil din trecutul său pe care îl regretă și în prezent.

Acesta a ales cuvintele cu grijă, evitând să rănească pe cineva sau să ofere detalii intime care ar putea afecta persoanele implicate. De asemenea, a folosit această ocazie pentru a-și asuma responsabilitatea și pentru a-și exprima public regretele.

Până la relația sa cu fosta soție, Noemi, care a debutat în 2006, Mihai trecuse printr-o tragedie marcantă. La doar câțiva ani de la pierderea Crinei Duca, iubita sa de la acea vreme, care își pierduse viața într-un accident rutier la vârsta de 24 de ani, el a reușit să își refacă viața personală.

Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu

În timpul acelei perioade tumultoase din punct de vedere emoțional, când credea că fericirea nu mai era posibilă pentru el, Mitoșeru s-a îndrăgostit de frumoasa Catrinel Sandu. Situația nu era neobișnuită până în acel moment, cu excepția faptului că fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor era într-o relație cu Lucian Viziru, care era prieten într-o oarecare măsură cu Mitoșeru.

„Între cele două relații pe care le-am avut, că ți-am zis că au fost 6 ani, m-am îndrăgostit de Catrinel Sandu, care la momentul respectiv era în certuri cu Lucian Viziru. Eu cu Lucian eram oarecum prieteni. Cred că prieteni. Aia a fost marea greșeală a vieții mele.

Pentru că eu, trecând prin niște chestii și rămânând singur și crezând că nu o să mă mai îndrăgostesc, eu chiar m-am îndrăgostit atunci. S-a întâmplat la nu știu câți ani exact. Eu nu m-am dus să-i spun lui Lucian asta. Aia a fost marea greșeală. El merita să mă duc să spun: măi, prietene, uite m-am îndrăgostit de ea, sunt un idiot sau ceva. Și a aflat tot de la prietenii drăguți care s-au dus și au vorbit.

Aia a fost o mare greșeală a vieții mele. În primul rând nu trebuia să mă îndrăgostesc de ea, că nu știam că încă nu a terminat-o cu Lucian și mai ales că el era prieten cu mine. Și acum când îl văd mi-e rușine, pentru că trebuia să-i spun: băi, m-am îndrăgostit! Și poate mă înțelegea și el prin ce situație am trecut, că eu văd că încă mai pot să mă îndrăgostesc, poate chiar mă înțelegea, că e un băiat extraordinar. Uite, îmi pare rău, dar mă îndrăgostisem de Catrinel”, a povestit Mitoșeru la podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Povestea de dragoste dintre Lucian Viziru și Catrinel Sandu a luat sfârșit în 2004, după 5 ani de când își împărțeau destinele. Ambii activi în lumea televiziunii, Lucian la Acasă TV și Catrinel la Național TV, drumurile lor s-au separat, punând capăt relației.

Ce își dorește Mitoșeru de la viitoarea iubită

Mitoșeru își dorește să regăsească dragostea, dar nu se grăbește să se implice într-o relație serioasă.

„Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri”, a spus Mihai Mitoșeru.

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru a declarat că în prezent nu mai are vise despre „zeițe”. Prezentatorul dorește, cu maturitatea pe care a dobândit-o în urma experiențelor anterioare, să se bucure de liniște și normalitate.

„Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”, a mai dezvăluit Mihai Mitoșeru.

Prezent în podcastul lui Nasrin Ameri, Mihai Mitoșeru și-a amintit de perioada în care a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
18 septembrie 2024
18 septembrie 2024