Prima pagină » Local » Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. Partidul acționează doar după ce membrii sunt condamnați
Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. Partidul acționează doar după ce membrii sunt condamnați

Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. Partidul acționează doar după ce membrii sunt condamnați

14 aug. 2024, 20:12, 2 ,
în Local

Mihai Mihalache a fost exclus din PSD, însă este știut faptul că partidul acționează și dă afară persoane din partid doar după ce acestea sunt reținute, condamante. Ne întrebăm care sunt interesele și de ce PSD nu cercetează și nu își verifică membrii din partid și acționează doar după ce au loc rețineri și condamnări.

Cazul fostului primar din comuna Schitu Duca, Mihai Mihalache nu este unul sigular în PSD. Reamintim aici și de Mircea Manolache, consilier județean din partea organizației politice, care și el ar trebui să fie exclus pentru tot ceea ce a făcut și pentru toate plângerile pe care le are înregistrate atât pe numele său, cât și a familiei sale, dar probabil mulți dintre cei care ar trebui să fie excluși sunt susținuți de Cristian Stanciu, un afacerist contrversat, care se folosește de funcțiile pe care le deține în scop personal.

De asemenea, aceștia nu sunt susținuți doar de Cristian Stanciu, ci și de Maricel Popa, pesedistul care s-a luptat să bage Iașul în faliment.

PSD susține infractorii și golanii. Mircea Manolache decide viitorul județului

Mircea Manolache, consilierul județean PSD, patronul de la Parma Taxi și Delcar Service SRL, a reușit să inducă teroare în tot orașul. Din cauza acestei familii, niciun om nu mai este în siguranță pe stradă.

Mircea Manolache este consilier județean PSD, deci decide și votează proiectele județului. Cum este posibil ca un astfel de individ să poată avea putere de decizie pentru un întreg județ? Probabil pentru că PSD este un partid ce susține infractorii și golanii. Îi acoperă și îi menține în funcție pentru că au nevoie de astfel de personaje. Cu siguranță, îndeplinesc toate criteriile pentru a crea un grup infracțional organizat.

Controversatul afacerist Cristian Stanciu a profitat de influența și funcțiile sale pentru a atrage foloase pentru FEG

Cristian Stanciu s-a aflat în incompatibilitate timp de trei ani, perioadă în care a ocupat atât funcția de consilier județean, cât și pe cea de manager al Fundației Ecologice Green. Din această postură, nu ar fi trebuit să încheie contracte cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, care se află în subordinea Consiliului Județean Iași, nici să fie membru în Consiliul de Administrație al unității medicale, dar, folosindu-se de influența sa, Cristian Stanciu nu doar că și-a băgat cursanții în spital, ba mai mult, a făcut asta pe gratis, aducând un prejudiciu statului. Cristian Stanciu a profitat de funcția de consilier județean pentru a-și impune influența și a obține foloase materiale în cadrul unității medicale. Mai mult, în perioada în care se afla în incompatibilitate, Cristian Stanciu era și vicepreședintele PSD Iași, dar și liderul de grup al consilierilor județeni social-democrați.

Cristian Stanciu a făcut combinații ilegale după bunul plac. Acesta a semnat contracte cu spitale din subordinea Consiliului Județean. Omul politic profită de poziția sa de consilier județean și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași pentru a obține beneficii pentru fundația pe care o deține.

Maricel Popa, omul care a încercat falimentarea Iașului

Maricel Popa, fostul președintele PSD Iași, este cunoscut ca persoana care a falimentat compania de stat Construcții Feroviare „Moldova” S.A. Acesta a intrat în posesia Construcții Feroviare „Moldova” S.A. în anul 2005, când a început procedura de privatizare. La momentul intrării în insolvență, datoriile erau de aproape 30.000.000 de euro. Ruinele companiei au fost vândute investitorului Adrian Păcuraru, însă, în acest moment, terenul și clădirea sunt lăsate în paragină.

Președintele PSD Iași a mai atras atenția opiniei publice și prin spitalul mobil de la Lețcani, construit în timpul mandatului lui Maricel Popa la CJ Iași. Acest spital ar fi costat 13 milioane de euro, bani aruncați pe fereastră, deoarece a stat mai mult închis în timpul pandemiei, iar acum zace plin de rugină. Există voci care afirmă că cele 13 milioane de euro ce au fost folosiți pentru a achiziționa acest spital modular puteau fi utilizate la construcția unui spital de 100 de paturi, din cărămidă și beton, dar decidenții celor două județe, Iași și Neamț, au considerat că e mai bună o unitate medicală de campanie.

Mihai Mihalache a fost exclus din PSD

În cadrul ședinței Biroului Permanent Județean de astăzi, întrunit în format online, Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. PSD Iași nu va tolera comportamente care sunt susceptibile de încălcare a legii și va acționa ferm în privința membrilor care se confruntă cu astfel de probleme.

„Urmare evenimentelor derulate astăzi am decis convocarea în regim de urgență a Biroului Permanent Județean pentru a lua o decizie cu privire la acțiunile demarate de instituțiile statului în ceea ce îl privește pe Mihai Mihalache.

Colegii noștri s-au exprimat unanim să facem tot ceea ce se poate pentru a continua procesul de reformă în care a intrat PSD la Iași. Nu putem tolera în rândurile noastre colegi care sunt acuzați de astfel de fapte.

Așadar, Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. Vom continua în aceeași notă de păstrare a integrității organizației și de a genera respect și încredere pentru ieșenii care apreciază politicile social-democrate” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Manolache prieten bun cu Mistretu când va fi exclus ? A amenințat cu moartea ziariștii, a santajat si agresat in mod incredibil !! Dl Cojocaru pune batista pe tambal?
    Cazul Cruceanu care șantajează lumea si își mă imi

  • Bogdan Balaniscu

    Cojocaru nu poate fi credibil . Adică ascunde gunoiul Manolache sub preș și pe Mihalache strâns cu ușa îl dă afară !!! Asta e dublă măsură , Mihalache a creeat emoție dar Manolache huliganism, familie traficantă , consumatoare de droguri e bine mersi, vine prin sate și ne spune să votăm PSD !!! Rușinos , credeam ca acest Cojocaru vrea să reformeze org județeană dar așa ceva nu se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`