Prima pagină » National » Mihai Mărgineanu a fost infectat cu noul coronavirus: „M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile”

Mihai Mărgineanu a fost infectat cu noul coronavirus: „M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile”

17 mai 2021, 18:46,
Bianca Rebegea, în National

Mihai Mărgineanu a fost infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de actor, duminică, 16 mai. Acesta le-a împărtășit fanilor simptomele pe care le-a avut și cum a reușit să se vindece.

Cântărețul și actorul Mihai Mărgineanu a avut COVID-19 și a dezvăluit că la început nu a avut simptome, dar pe parcurs starea lui s-a înrăutățit. Însă, datorită unui tratament medical adecvat, dar și cu odihnă, artistul a reușit să învingă temutul virus.

„În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații.

Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medicală.”, a scris Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu, infectat cu noul coronavirus: „Am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult”

Mihai Mărgineanu a împărtășit tuturor ce a făcut, ca să scape cât mai repede de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a spus că a urmat un protocol medical, că s-a odihnit și că a râs mult alături de familia sa.

„După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament).

După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nostru”, a mai spus Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu, după ce Dan Bittman și-a arătat poziția cu privire la restricțiile din pandemie

Artistul Mihai Mărgineanu este de partea colegului de breaslă, Dan Bittman, după ce acesta s-a declarat împotriva restricțiilor privitoare la Covid-19.

Mihai Mărgineanu este de părere că Dan Bittman este unul dintre oamenii inteligenți ai acestei țări, iar dacă a avut ceva de spus, nu era nevoie să se trezească oile și să-l înjure în fața televizorului.

„Oameni putini, restul populatie, spunea un regretat actor candva pe la mijlocul anilor 90. Adică, ca să înțeleagă și conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Și ca să înțeleagă și conformiștii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulți proști și prea puțini deștepți în această lume normal“, susține Mihai Mărgineanu.

Artistul consideră că Dan Bittman este în măsură să aibă o opinie, chiar dacă aceasta nu este similară cu cea a „turmei“ și nu este politically correct.

„Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically correct. Dan Bitman este un om liber, deștept și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului ăsta din care fac parte multe oi senile. Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta.

A fost rând pe rând student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om poltic și om de afaceri, tată a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre. Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deștept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învăța ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură și se enervează în fața televizorului!”, a scris Mihai Mărgineanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *