Prima pagină » Cancan » Mihai Leu, îndrăgostit de soție la fel ca în prima zi. Pugilistul și Anna sunt împreună de peste 30 de ani

Mihai Leu, îndrăgostit de soție la fel ca în prima zi. Pugilistul și Anna sunt împreună de peste 30 de ani

14 oct. 2024, 09:57,
Radu Vasiluță în Cancan

Mihai Leu este îndrăgostit de soție la fel ca în prima zi, deși sunt împreună de peste 30 de ani, prima lor întâlnire fiind memorabilă. Partenera de viață a pugilistului este italiancă de origine, dar s-au cunoscut în Leverkusen – Germania. Mihai Leu își aduce aminte că s-a îndrăgostit pe loc de Anna, atunci când a văzut-o.

Mihai Leu nu are nevoie de niciun fel de prezentări, el fiind unul dintre cele mai mari nume ale sportului românesc. Celebrul pugilist român a ales ringul de box de la o vârstă fragedă, 9 ani. A fost campion mondial la profesionişti WBO, la semimijlocie în 1997. Dar și în viața personală e un exemplu, potrivit LPF.

Mihai Leu, îndrăgostit de soție la fel ca în prima zi

Cu zeci de ani vechime în relația sa, Mihai Leu nu obosește niciodată în a-și arăta și demonstra dragostea pentru Anna, soția lui italiancă. Zilele trecute, după desfășurarea Super Rally de la București, pe care el l-a organizat, acesta și-a scos la o cină festivă soția, dăruind fanilor și un instantaneu cu ei doi.

„Am sărbătorit alături de soția mea, Anna, organizarea cu succes a etapei de Super Rally de la București, în cadrul unei cine romantice”, a scris el pe rețelele de socializare.

Deși îmbrăcați sport, soții Leu sunt extrem de distinși, un look pe care alții îl caută în zadar o viață.

Cât despre soția lui, Mihai Leu a povestit în urmă cu mulți ani cum s-au cunoscut.

„Soţia mea, Anna, este italiancă, dar casa ei este în Hunedoara. Am cunoscut-o în Germania. Se afla în vizită la nişte prieteni de-ai mei de acolo, mai exact la o prietenă care lucra la un bistro din Leverkusen. Am văzut-o acolo, într-o seară, şi pot să spun că m-am îndrăgostit de ea pe loc.

A trebuit să muncesc foarte mult ca să o cuceresc, dar am fost convins că vom rămâne împreună”, spunea el atunci.

Și iată că relația lor are peste 30 de ani, ei fiind căsătoriți în anii 90.

Cum a decurs prima întâlnire

Zilele trecute, Mihai Leu scria pe rețelele de socializare plin de emoție, așa cum îi stă bine unui bărbat puternic:

„Tu ce amintire ai vrea să retrăiești? Eu, dacă m-aș întoarce în timp, aș vrea să mai trăiesc o dată prima întâlnire cu soția mea.

Eram în Germania, aveam un antrenor nou și l-am rugat să îmi arate orașul fetiței lui. Era în 1990. Într-un bistro din Leverkusen am văzut-o în ziua respectivă pe Anna și știu că i-am zis fetei antrenorului meu: «Ea o să fie soția mea!».

Nu știam nimic despre ea, cine e, cum e, dar pur și simplu am știut că va fi soția mea. Pentru mine, astea sunt momentele care rămân mereu în minte.🤗❤️”, a scris el pe Instagram.

Cei doi au un băiat, care a devenit un bărbat în toată firea, cu pasiuni la fel de periculoase ca tatăl lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`