Prima pagină » Sport » Mihai Leu, implicat într-un accident rutier. Cum se simte pilotul

Mihai Leu, implicat într-un accident rutier. Cum se simte pilotul

02 iul. 2022, 17:20,
BZI.ro, în Sport

Mihai Leu a fost implicat într-un accident rutier la Raliul Mureșului. Din primele informații apărute în presă, mașina condusă de către acesta a ajuns în spatele gardurilor de protecție. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cum se simte pilotul.

Mihai Leu, implicat într-un accident la Raliul Mureșului

Din primele informații rezultă că nu a fost vorba despre un accident rutier grav, ci mai degrabă despre o ieșire în decor. Mașina condusă de Mihai Leu a intrat în gardurile care sunt amplasate la distanță față de gardurile de protecție pentru spectatori. Pilotul Mihai Leu se simte bine, este în afara oricărui pericol. Nimeni nu a fost rănit. Iată cum a explicat Titi Aur acest eveniment rutier!

E o mică ieșire, o mică greșeală, dar gardurile de protecție pentru spectatori sunt mai în spate, nu sunt chiar lângă acele garduri, tocmai pentru a fi în siguranță. Este practic o fază de joc și de fiecare dată Mihai Leu a luptat și a mers pentru locul 1 și de data asta se luptă pentru locul 1. Nu e un accident, este practic o fază de joc la automobilismul. Nu e pe stradă, este circuit, este totul protejat, este închisă circulația, a spus Titi Aur, expert în conducere defensivă.

Cine este Mihai Leu, implicat în accidentul rutier de la Raliul Mureșului

Mihai Leu s-a făcut cunoscut în Germania ca pugilist sub numele Michael Löwe, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt la fel ca legendarul boxer european Terry Marsh.

A început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003 la bordul unui Hyundai Accent WRC. Din 2010, Mihai Leu este team-managerul Jack Daniels Rally Team, echipă ce concurează în Campionatul Național de Raliuri (CNR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *