Prima pagină » Cultural » Mihai Gruia de la Akcent se căsătorește cu o prezentatoare celebră. Când va avea loc marele eveniment

Mihai Gruia de la Akcent se căsătorește cu o prezentatoare celebră. Când va avea loc marele eveniment

07 apr. 2023, 09:15,
în Cultural

Mihai Gruia de la Akcent se căsătorește cu o prezentatoare celebră. Faimosul cântăreț se iubește cu nimeni alta decât Ilinca Obădescu, știrista de la Kanal D. Cei doi formează un cuplu de doar câteva luni, însă radiază de fericire împreună și vor să își întemeieze o familie. Mihai Gruia a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la sfârșitul anului trecut, iar recent au dat o veste neașteptată legată de nuntă. Iată când va avea loc marele eveniment.

Mihai Gruia de la Akcent se căsătorește cu o prezentatoare celebră

Mihai Gruia de la trupa Akcent și-a anunțat recent fanii că se va căsători anul acesta cu iubita sa, Ilinca Obădescu. Faimosul artist este mai fericit ca oricând alături de femeia care i-a cucerit inima și este gata de însurătoare. Mihai Gruia a cerut-o în căsătorie pe prezentatoarea de la Kanal D la Paris, la sfârșitul anului trecut, după doar câteva luni de relație. Recent, cântărețul a dezvăluit că în luna iunie a acestui an va face și nunta. Mihai Gruia și Ilinca Obădescu își doresc o nuntă restrânsă și discretă, la care să participe doar familia și prietenii. Frumoasa știristă a oferit câteva detalii despre fericitul eveniment.

„Nu sunt genul de viitoare mireasă care și-a trasat încă din copilărie exact rochie de prințesă cu trenă. Eu îmi doresc o rochie de mireasă simplă, încă nu am cumpărat-o, mai am ceva timp până la eveniment. Probabil o să mă vezi într-o rochie albă, simplă. Nu vreau nimic complicat.”, a declarat vedeta tv.

Mai mult, prezentatoarea a precizat că nu va respecta toate tradițiile ce țin de nuntă, iar despre furatul miresei nici nu vine vorba. Viitoarea soție a lui Mihai Gruia nu este de acord cu acest obicei.

„În niciun caz! Pe mine nu mă fură nimeni. Pe mine în ziua aceea, Mihai mă ia de nevastă și nu mă mai las furată de nimeni, nu. Nunta va fi în iunie, luna nu are nicio semnificație pentru noi.”, a mai precizat știrista.

La vârsta de 37 de ani, Ilinca Obădescu se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes, iar în curând își va întemeia familia mult visată. Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață, Mihai Gruia. Și colega ei de breaslă, Albertina Ionescu, și-a refăcut viața după divorț și radiază de fericire. Știrista arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune artistul despre fosta căsnicie și cei doi copii

Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, a mai fost căsătorit și are două fete din mariajul eșuat. Cântărețul a divorțat în anul 2018 de soția sa, Laura, după 10 ani de căsnicie. După despărțire, cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor.

,,Încerc să fiu un tată, chiar dacă am divorțat, sunt foarte aproape de familie. Adică, niciodată nu o să-mi părăsesc familia. De divorțat, am divorțat, pentru că nu mă mai înțelegeam cu Laura și am ajuns la concluzia că e mai bine separat. Și este, într-adevăr, mult mai bine separat. (…) Fetele au reacționat extraordinar la divorț și vrem permanent să menținem o stare din asta, de armonie.”, a mărturisit cântărețul.

În prezent, Mihai Gruia și-a refăcut viața alături de Ilinca Obădescu și are planuri mărețe de viitor. Cei doi se vor căsători anul acesta și radiază de fericire împreună. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *