Prima pagină » Cancan » Mihai Găinușă risca închisoarea în Thailanda. A fost prins furând

Mihai Găinușă risca închisoarea în Thailanda. A fost prins furând

19 sept. 2024, 10:41,
Cezar Bulgaru în Cancan

Mihai Găinușă a dat-o în bară la Asia Express și risca închisoarea în Thailanda, potrivit Codul Penal thailandez. Provocările au devenit din ce în ce mai dificile și pline de tensiune, iar participanții își dau toată silința pentru a se apropia cât mai mult de finală. După o călătorie cu autostopul extrem de solicitantă, echipa Oanei Paraschiv a ajuns în piață, unde trebuiau să facă câteva cumpărături cu foarte puțini bani la dispoziție.

În timp ce Oana a așteptat la coadă, Mișu a recurs la un gest necinstit: a furat un pui de găină când nimeni nu era atent! Adevărata problemă este că, în Thailanda, un astfel de gest se poate pedepsi cu închisoarea!

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv fac echipă la Asia Express

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv se numără printre echipele de top de la Asia Express. Cei doi depun eforturi considerabile pentru a-și continua parcursul și pentru a ajunge primii la Irina Fodor, după fiecare probă.

Într-unul dintre episoadele anterioare, aceștia au avut de înfruntat o probă extrem de dificilă. După calvarul autostopului, trebuiau să finalizeze sarcina. Acestora li s-a dat o sumă mică de bani pentru a face anumite cumpărături, însă aici a apărut problema.

Mihai Găinușă risca închisoarea în Thailanda

Cei doi au mers la piață și au făcut tot posibilul să obțină produsele necesare. Oana Paraschiv s-a așezat la coadă, iar Mihai Găinușă a început să acționeze. Între glumă și seriozitate, concurentul a făcut un gest nu tocmai de admirat. După ce s-a uitat în jur să se asigure că nu este văzut, a furat un pui de găină. Deși thailandezii din piață nu au observat, toată România a văzut momentul, deoarece acesta a fost difuzat la TV. Unii s-au amuzat teribil, în timp ce alții l-au criticat pentru fapta sa.

Dacă ar fi fost prins, Mihai Găinușă s-ar fi confruntat cu probleme serioase din punct de vedere legal. În Thailanda, există legi stricte privind furtul, iar Codul Penal prevede că oricine fură un bun aparținând unui agricultor, fie că este vorba despre o plantă sau un animal, riscă o pedeapsă cu închisoarea între 1 și 5 ani. Pe lângă anii de detenție, cei vinovați se pot alege și cu o amendă

„Potrivit articolului 335, paragraful 12), din Codul Penal thailandez, „Cel care fură ceva aparținând unui agricultor – un produs, o plantă, un animal sau un instrument folosit în scopul desfășurării activității agricole sau dobândit dintr-o astfel de activitate – va fi pedepsit cu închisoarea de la 1 la 5 ani și cu amendă între 2.000 și 10.000 de bahți (nr. 270 – 1.350 lei)”, se arată în Codul Penal din Thailanda, potrivit cancan.ro.

După întreaga ispravă, Mihai Găinușă risca închisoarea în Thailanda dacă ar fi fost prins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024