Prima pagină » Actualitate » Mihai Găinușă, în pat cu Oana Paraschiv, la Asia Express 2024! Cum a reacționat nevasta acestuia după ce i-a văzut dormind împreună

Mihai Găinușă, în pat cu Oana Paraschiv, la Asia Express 2024! Cum a reacționat nevasta acestuia după ce i-a văzut dormind împreună

17 sept. 2024, 08:45,
în Actualitate

Mihai Găinușă și Ioana sunt căsătoriți de 20 de ani și au doi copii minunați, Eva și Andrei. Omul de televiziune a acceptat provocarea Asia Express, însă „problema” cea mare a venit în momentul în care partenera lui de viață a refuzat să-l însoțească. În aceste condiții, omul de televiziune a mers cu o colegă și așa a ajuns Mihai Găinușă în pat cu Oana Paraschiv, la Asia Express 2024. Fanii au fost curioși să afle cum a reacționat nevasta acestuia după ce i-a văzut dormind împreună.

Mihai Găinușă, în pat cu Oana Paraschiv

Mihai Găinușă și-a dorit foarte mult să participe la Asia Express 2024, însă soția lui nu a vrut să-l însoțească. Aceasta a vrut să rămână acasă, să se ocupe de copii, așa că cea care a mers alături de Găinușă a fost Oana Paraschiv, colega lui de breaslă și amică foarte bună, cu care a dormit în același pat.

Cei doi sunt și prieteni buni, fapt pentru care s-au înțeles de minune în timpul show-ului de la Antena 1. Mulți au fost cei care s-au întrebat cum i-a permis soția omului de televiziune să meargă cu o colegă de muncă în țări străine, știind că vor fi nevoiți să doarmă și împreună. Ei bine, la ceva timp de la încheierea filmărilor, prezentatorul a răspuns la această curiozitate: Oana și Ioana sunt bune prietene.

„Ele au vorbit și-n dimineața asta, o oră jumătate. Sunt prietene, nu mă mai bagați pe mine la mijloc”, a spus Mihai Găinușă, în Podcastito Express.

Mihai Găinușă a povestit cum a reacționat soția sa, Ioana, când a aflat că el va participa la emisiune alături de colega sa de radio Oana Paraschiv.

„S-a bucurat că scapă de mine o perioadă”, a zis, în glumă, Mihai Găinușă.

Susținut puternic de colegi

Ioana n-a putut să-l însoțească pe soțul ei în Asia Express, pentru că cineva trebuia să rămână acasă, să se ocupe și de copii. Găinușă este sigur că Eva și Andrei, copiii lor, nu ar fi rezistat departe de mama lor atâta timp. El a recunoscut că prima opțiune la care s-a gândit pentru Asia Express a fost soția lui.

„Ioana mi-a zis că nu se poate. N-ar fi rezistat. Sau poate că ar fi rezistat, dar nu rezistau copiii acasă. Cineva trebuia sa stea și cu copiii”, a mai spus omul de televiziune.

Despre șansele lui Mihai Găinușă la câștigarea reality-show-ului a vorbit Oana Ioniță, ce a spus că umorul și personalitatea naturală a lui Mihai unt armele sale cele mai puternice.

„Nu știu câte șanse are Mihai Găinușă să intre în finală, la probele fizice, dar are mari șanse să ajungă la sufletul tuturor românilor, să fie pe placul tuturor. Îl văd crescând ca imagine, la acest concurs. Poate aduna însă voturi cu ironia și cu umorul lui, acestea sunt punctele lui forte, care îl pot ajuta să și câștige concursul sau măcar să ajungă în finală. N-ai cum să nu-l îndrăgești, este natural. Îți vine să zâmbești numai când îl vezi!”, a declarat Oana Ioniță.

Altfel, Mihai Găinușă a dormit în pat cu Oana Paraschiv, la Asia Express 2024, iar fanii au vrut să știe cum a reacționat nevasta acestuia după ce i-a văzut dormind împreună.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`