Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Găinușă, declarații acide la adresa lui Șerban Huidu: „Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”

Mihai Găinușă, declarații acide la adresa lui Șerban Huidu: „Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”

20 dec. 2021, 12:24,
în Cancan ultimă oră

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost colegi la Prima TV, dar și foarte buni prieteni. Foștii prezentatori de la „Cronica Cârcotașilor” s-au certat, iar în prezent nu își mai vorbesc. Invitat în emisiunea „La Măruță”, Mihai Găinușă a făcut declarații surprinzătoare despre fostul lui coleg Șerban Huidu.

În ediția de vineri, 17 decembrie, Mihai Găinușă a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde a participat la jocul „Sosurile iuți”. 

Fostul prezentator de la Prima TV trebuia să răspundă întrebărilor lui Măruță, iar dacă nu voia să fie citită întrebarea cu voce tare și auzită de telespectatori, el era nevoit să mănânce sos extrem de iute. Mihai Găinușă nu a vrut să mănânce picant, așa că a ales să se citească întrebările cu voce tare. 

Mihai Găinușă, despre Șerban Huidu

Fostul prezentator TV a fost provocat de Cătălin Măruță să-l caracterizeze în câteva cuvinte pe fostul său prieten și coleg, Șerban Huidu.

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă în emisiunea lui Măruță, relatează Fanatik. 

Cei doi au făcut o echipă bună pe micul ecran, însă relația lor de prietenie a ajuns la final și acum nu își mai vorbesc.

În 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor”, după 14 ani de activitate. Retragerea lui a avut loc după un conflict pe care l-a avut cu colegul său de emisiune, Șerban Huidu fiind principalul motiv pentru care el a renunțat la show-ul de la Prima TV: „Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil” Mihai Găinușă a fost pus să-l caracterizeze și pe Florin Călinescu, cel care acum are o emisiune la Prima TV, după ce și-a dat demisia de la PRO TV.

„Trecut: talentat, bun organizator și arogant. Prezent: arogant, și mai arogant, mai puțin talentat”, a spus fostul prezentator despre colegul său de breaslă.

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă în prezent

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a pus punct carierei în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, prezentatorul cu care a făcut echipă la „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV.

Mihai Găinușă a decis atunci să facă o schimbare radicală în viața profesională. A renunțat la show, la aparițiile televizate. Acum, acesta a revenit la o pasiune mai veche: radioul. În prezent, Mihai Găinușă lucrează la Național FM. El are o emisiune în fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024