Prima pagină » Cancan » Mihai Găinușă are o fiică de vârsta majoratului! Ce va face mai departe

Mihai Găinușă are o fiică de vârsta majoratului! Ce va face mai departe

24 iun. 2024, 12:34,
în Cancan

Mihai Găinușă, care a devenit cunoscut după Cronica Cârcotașilor, are o fiică de vârsta majoratului care urmează să dea BAC-ul. Eva a împlinit 18 ani toamna trecută, iar după examenul maturității va studia în străinătate. În ceea ce-i privește pe copii lui Mihai Găinușă, ambii au studiat în sistemul privat.

Mihai Găinușă, care va pleca în curând la Asia Express, e ocupat pe toate planurile. Muncește cât pentru doi, dar are pentru cine. Are acasă o soție și doi copii, iar fiica sa, Eva, a împlinit 18 ani în toamna trecută. De abia de acum înainte începe greul!

„Ca de la adult la adult: Eva, de-acum poți să cumperi singură băutură pentru tati!”, scria el toamna trecută, atunci când fiica sa a devenit majoră.

Mihai Găinușă are o fiică de vârsta majoratului

Toată lumea a rămas atunci mirată să o vadă pe Eva, nu demult de-o șchioapă, devenită o tânără frumoasă, o adevărată femeie. E drept, delicată, subțirică și cu chip încă de puștoaică, dar totuși majoră!

De-a lungul anilor, Mihai Găinușă, cunoscut pentru prezentarea emisiunii „Cronica Cârcotașilor” alături de Șerban Huidu, până în 2014, a fost foarte discret cu viața personală, așa că toată lumea a avut un șoc când a văzut-o pe Eva.

„Eva a crescut. O să termine liceul, pleacă de acasă la facultate. În Anglia vrea să plece. Vrea să se facă ceva pe biologie-medicină, deci nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine. Nu vă dați copiii în media!”, declara, mai în glumă, mai în serios, omul de radio, în emisiunea „Vorbește lumea” (PRO TV).

Copiii lui Mihai Găinușă nu au învățat „la stat”

În urmă cu câțiva ani, Mihai Găinușă explica de ce a decis ca cei doi copii ai lui, Eva și Mihai (13 ani), să nu aibă experiența școlilor românești. Omul de radio își dorește un viitor mai bun pentru ei și e de părere că nu datorează nimic sistemului de învățământ românesc.

Mihai Găinușă a povestit pentru Click! că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să rămână în România. El a ales ca ei să aibă parte de o educație mai bună decât cea pe care le-o poate oferi sistemul de învățământ românesc, care pe el mai mult l-a „prostit”.

„Eu nu cred că datorez ceva sistemului de învățământ din România! Mi-am plătit toate polițele. Copiii mei merită o soartă mai bună și stau pe banii mei în școală. Eu, sincer, îmi doresc ca ei să nu rămână în România, cu riscul de a fi judecat de alți părinți. Eu o să rămân în România și o să le fac zile fripte multora de aici”, mai spunea Mihai Găinușă pentru sursa citată.

Master la peste 50 de ani

Însă el a ales să studieze în România și la peste 50 de ani. În emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, Mihai Găinușă a dezvăluit că, la vârsta de 52 de ani, a decis să se întoarcă la facultate. El a făcut masterul la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

„La orice vârstă este bine să înveți câte ceva, să îți ții creierul în priză, să fii acolo în rând cu timpurile, cu vremurile, și cu ocazia asta mai cunosc și oameni. Am și colegi, nu suntem mulți… suntem doar 5 în an, la grupa noastră. Eram aproape 3 pe loc. Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen. Urmează să-mi dau dizertația. Scriu filme de scurt metraj și de lung metraj. Asta fac”, a mai spus Mihai Găinușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *