Prima pagină » Cancan » Mihai Găinușă a furat două conserve din magazin, în Malaysia. Riscă șapte ani de închisoare pentru fapta lui

Mihai Găinușă a furat două conserve din magazin, în Malaysia. Riscă șapte ani de închisoare pentru fapta lui

09 oct. 2024, 13:34, 1 ,
Radu Vasiluță în Cancan

Mihai Găinușă a comis-o din nou după ce a furat două conserve din magazin, în Malaysia, în timpul unei probe la Asia Express. Concurentul nu este la primul astfel de gest, după ce în urmă cu ceva timp a furat un pui de găină dintr-o piață din Thailanda. Cert este că fapta de acum a lui Mihai Găinușă este pedepsită cu șapte ani de închisoare.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv formează una dintre echipele de la Asia Express 2024. În cadrul anumitor probe, cei doi concurenți au fost contracronometru, iar în alte cazuri au recurs la gesturi extreme. De exemplu, omul de radio a furat două conserve dintr-un magazin din Malaysia, legea din aceatsă țară pedepsind astfel de fapte cu șapte ani de închisoare, potrivit Gândul.

Mihai Găinușă a furat două conserve din magazin, în Malaysia

Competiția Asia Express 2024 are unele misiuni contracronometru, în care echipele trebuie să îndeplinească anumite cerințe. În astfel de probe, concurenții trebuie să strângă sau să găsească anumite produse, obiecte, simboluri. În urmă cu ceva timp, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv trebuiau să caute niște produse într-o piață din Thailanda. Printre sarcini se număra și găsirea unui pui de găină. Pentru că nu credea că se va încadra cu banii pentru tot ce avea de cumpărat de pe listă, a apelat la o metodă mai puțin lăudabilă – a furat pasărea.

De data aceasta, echipa celor doi a fost nevoită să găsească anumite produse sau obiecte, în timpul unei probe. Mihai Găinușă a recidivat și a sustras, alături de Oana Paraschiv, două conserve de fasole. Apoi, cei doi și-au continuat misiunea primită de la Irina Fodor.

În ediția din 7 octombrie 2024, echipa a mers într-un bazar și cei doi au crezut, din nou, că nu le vor ajunge banii pentru produsele de pe listă. Pentru o mare parte din produse au negociat prețul. Însă, au plecat cu 2 conserve de fasole, fără să le plătească. La scurt timp după această acțiune, au transmis un mesaj clar telespectatorilor, în timpul testimonialelor.

„Oana Paraschiv: I-am dat 5, dar i-am luat și restul. Pentru că nu a fost drăguță am ieșit și nu am mai spus că avem și fasole.
Mihai Găinușă: Pentru cei care au urmărit această emisiune, nu este prima oară când plecăm cu lucruri care nu ne aparțin. Să nu faceți așa ceva acasă.
Oana Paraschiv: În România, noi nu o să putem să mai intrăm în niciun magazin, după ce se difuzează aceste imagini, fără pază lângă noi.
Mihai Găinușă: Clar, clar.”

Mihai Găinușă riscă 7 ani de închisoare, pentru fapta lui

Potrivit articolului 379 din Codul Penal Malaysian, riscă 7 ani de închisoare pentru gestul pe care Mihai Găinușă l-a făcut la Asia Express. Și anume, însușirea unui produs/obiect fără să îl plătească.

„Pedeapsă pentru furt – Oricine comite un furt va fi pedepsit cu închisoarea pe un termen care se poate extinde până la şapte ani sau cu amendă sau cu ambele. Pentru a doua infracțiune sau ulterioară, se pedepsește cu închisoarea, cu amendă”, precizează un extras din Codul Penal Malaysian.

Comentarii
  • Ce bine ar fi dacă am avea și noi aceleași legi! Cred 1/2 parlament, senat, guvern ar fi la locul lor, la răcoare! Dar nu avem asa noroc!😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`