Prima pagină » National » Mihai Gâdea, despre absenţa de la Antena 3! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el şi emisiunea lui
Mihai Gâdea, despre absenţa de la Antena 3! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el şi emisiunea lui

Mihai Gâdea, despre absenţa de la Antena 3! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el şi emisiunea lui

30 aug. 2020, 14:19,
BZI.ro, în National

Mihai Gâdea, despre absenţa de la Antena 3. Grila de programe ale Antenei 3 a suferit unele modificări în ultima perioadă, în sensul că Mihai Gâdea a fost marele absent de la Sinteza Zilei. Acest lucru nu a trecut neobservat, mai ales că vorbim despre cel mai urmărit om al postului. Mihai Gâdea este CEO al companiei media, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, are cele mai mari audienţe.

Mihai Gâdea a fost marele absent din grila de programe ale Antenei 3 în ultima lună. Iar acest lucru a lăsat loc de foarte multe speculaţii, mai ales că vorbim despre cel mai urmărit om al postului. Gâdea este CEO al companiei media, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, are cele mai mari audienţe. Iar oamenii nu sunt obişnuiţi că el să lipsească atât de mult timp de pe micile ecrane.

Mihai Gâdea, despre absenţa de la Antena 3. Realizatorul TV a avut motive de sărbătoare în august

Misterul “dispariţiei” lui Mihai Gâdea de la emisiune a fost descifrat. În această perioadă speculaţiile au început să apară în legătură cu absenţa lui Gâdea. S-a vorbit inclusiv despre unele discuţii mai aprinse pe care vedetă TV le-ar fi avut cu patronii postului. Ceea ce ar fi dus la decizia că prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei să facă o pauză şi să nu mai apară la Antena 3. Cel puţin pentru o perioadă. Sute de întrebări legate de colaborarea dintre Mihai Gâdea şi Antena 3 au fost lansate pe platformele online. Astfel ca vedetă televiziunii şi-a făcut timp pentru a transmite un mesaj prin care să îi liniştească. Nu este vorba despre nicio ceartă, ci doar despre o perioadă de concediu.

„Luni, 31 august, ultima zi de vară. Dar, oare va fi şi ultima zi a cabinetului Orban? Indiferent dacă pică sau nu Guvernul, nu contează cine pleacă! Contează cine vine! Mihai Gâdea revine în ziua moţiunii în fata naţiunii. De la ora 21.00, la Sinteza zilei”, a fost anunţul făcut de Antena 3.

Pentru familia lui Mihai Gâdea, luna august a fost una plină de evenimente importante. Cel mai important dintre ele a fost aniversarea Karinei Maisha, fiica prezentatorului de la Antena 3. Aceasta şi-a sărbătorit majoratul, iar tatăl său nu putea să piardă nici măcar o secundă din acest eveniment. În plus, a fost şi ziua de naştere a soţiei lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri.

După ce şi-a încărcat bateriile alături de familie, Gâdea va avea o perioadă plină din punct de vedere profesional. Pentru că în următoarele luni sunt programate atât alegerile locale, cât şi cele parlamentare.

S-a spus că s-ar fi certat cu familia Voiculescu

În urmă cu câteva zile, jurnalistul Goerge Râpă a publicat un mesaj pe pagina de Facebook, în care vorbeşte despre dispariţia lui Mihai Gâdea din ultimele săptămâni de la Antena 3.

„Ştiu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gâdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună. O sursă din A3 îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult şi că cel mai mult îşi luă concediu 2 săptămâni. Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale şi deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Şi conturile. Aceeaşi sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se ştie nimic şi că oamenii sunt îngrijoraţi. Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gâdea. Până acum, treaba stătea aşa: Ursu decidea tot de dimineaţă până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gâdea. Doar că ceva s-a întâmplat şi Mihaita a ieşit din peisaj”, a scris George Râpă pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *