Prima pagină » Cancan » Mihai Gâdea, absent din platoul de la Antena 3 de două luni. Ce se întâmplă cu acesta

Mihai Gâdea, absent din platoul de la Antena 3 de două luni. Ce se întâmplă cu acesta

19 sept. 2023, 09:54, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Gâdea nu a mai apărut în emisiunea Antena 3 CNN de două luni. Prezentatorul a beneficiat de concediu, dar în curând se va întoarce pe micile ecrane, unde va continua să prezinte emisiunea, așa cum telespectatorii s-au obișnuit.

Prezentatorul de televiziune a lipsit de pe micile ecrane pentru o activitate semnificativă. Telespectatorii se întreabă dacă îl vor revedea în curând la televizor, iar răspunsul este afirmativ.

Mihai Gâdea, absent din platoul de la Antena 3 de două luni

Începând cu data de 25 septembrie 2023, Mihai Gâdea va reveni la Antena 3 CNN în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. De la ora 21:00, prezentatorul va fi însoțit de noi invitați.

Aceștia vor aborda cele mai relevante evenimente ale zilei. Sinteza Zilei este una dintre cele mai urmărite emisiuni, în cadrul căreia se desfășoară discuții despre evenimentele actuale, iar invitații își exprimă opinia cu privire la evenimentele semnificative ale zilei respective.

Mihai Gâdea, născut la 10 ianuarie 1977, a avut o carieră bogată în televiziunea din România. A fost implicat în mai multe programe TV de-a lungul timpului. Între anii 2002 și 2004, a lucrat la Realitatea TV, iar în perioada 2004-2005 a fost prezentator la Antena 1. A deținut funcția de director al Antena Stars (fostul Antena 2) până în 2011, și în prezent îndeplinește rolul de director al Antena 3 CNN.

Mihai Gâdea nu are emisiune vinerea și sâmbăta

Chiar dacă a fost gazda emisiunii Sinteza Zilei timp de 16 ani, unde a avut numeroși invitați faimoși, iar talk-show-ul a avut întotdeauna audiențe considerabile, emisiunea este difuzată de luni până joi, dar nu și în ziua de vineri.

Mihai Gâdea păstrează viața personală departe de atenția publică, iar puține detalii sunt cunoscute despre familia sa. Înainte de a se dedica carierei în televiziune, el a fost pastor și a susținut predici în bisericile adventiste. Fiind botezat în religia adventistă, Mihai Gâdea respectă regulile care îi interzic să lucreze zilele de vineri după apusul soarelui și până la duminica dimineață. În aceast timp, activitatea permisă este rugăciunea.

Fiica lui Mihai Gâdea și-a lansat prima piesă

După ani buni în care a cochetat cu muzica și a realizat cover-uri pentru numeroase melodii pe YouTube, Karina Maisha Gâdea a lansat, în sfârșit, propria sa piesă – „Start”. Mihai Gâdea nu a uitat să aplaude reușita fiicei sale și a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj absolut emoționant, după lansarea piesei:

„Orice părinte își dorește ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viața! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice rețea de socializare n-ar reuși să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesă, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! «START» este pe repeat acasă, în mașină și la birou! Felicitări, iubita mea!”

Karina Maisha Gâdea și-a uimit părinții încă de la o vârstă fragedă cu latura ei creativă. Fiica prezentatorului de la Antena 3 are o mare pasiune pentru fashion. Totodată, ea a fost înzestrată și cu o voce superbă, moștenind talentul muzical de la tatăl ei și de la bunici.

Mihai Gâdea va reveni la Antena 3 CNN în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de pe 25 septembrie 2023.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *