Prima pagină » Cancan » Mihai Dedu a trecut peste Covid, iar acum se bucură de familie. Cum este vedeta de la Pro Tv în viața privată

Mihai Dedu a trecut peste Covid, iar acum se bucură de familie. Cum este vedeta de la Pro Tv în viața privată

27 oct. 2021, 13:30,
în Cancan

Celebrul prezentator de știri Mihai Dedu a trecut peste Covid, iar acum se bucură de familie. Apreciat pentru profesionalismul de care dă dovadă și simțul umorului dezvoltat, multă lume se întreabă cum este vedeta în viața privată.

Dincolo de viața profesională de succes, carismaticul prezentator are o familie frumoasă și o soție devotată. Cu toate acestea, Mihai Dedu preferă să fie discret atunci când vine vorba de membrii familiei sale.

Mihai Dedu se bucură de familie după ce a trecut peste Covid 

Îndrăgitul știrist de la Pro Tv a fost infectat cu Coronavirus, dar a reușit să învingă boala. Se pare că optimismul său și energia debordantă l-au ajutat pe Mihai Dedu să treacă mai ușor peste această problemă. 

Pe lângă încurajările colegilor de breaslă, vedeta tv a avut parte și de susținerea familiei care i-a fost alături mereu. 

La vârsta de 53 de ani, omul de televiziune are o carieră impresionantă, însă puțini sunt cei care cunosc detaliile inedite din viața privată a acestuia. 

Mihai Dedu a fost dintotdeauna pasionat de televiziune, dar în tinerețe a fost un sportiv de performanță. Prezentatorul a urmat cursurile Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, obținând titlul de profesor de educație fizică și antrenor. 

Pasiunea pentru sport l-a îndemnat să își încerce norocul în fotbal, iar în anul 1983 juca pe poziția de atacant pentru clubul Dinamo. 

Ulterior, și-a îndreptat atenția spre televiziune, construindu-și o carieră de succes ca prezentator de știri. Din anul 2002 este o prezență nelipsită de la pupitrul știrilor, remarcându-se prin temperamentul său energic și veselia cu care îi înconjoară pe colegii de breaslă.

Celebrul prezentator este un familist și un soț iubitor

Mihai Dedu are o familie frumoasă de care este extrem de mândru. În viața privată, vedeta se dedică frumoasei sale soții, Adriana Dedu, cu care este căsătorit de 29 de ani. Cei doi au împreună un fiu de 21 de ani, pe Matei. 

Extrem de discret cu viața personală, Mihai Dedu a mărturisit la o emisiune că soția sa lucrează tot în televiziune și are o experiență vastă în domeniu, dar este foarte modestă. Chiar dacă Adriana Dedu lucrează în spatele camerelor de filmat, prezentatorul își apreciază foarte mult soția pentru profesionalismul ei:

„Soția mea e în Pro Tv din 1996, are și ea 24 de ani bătuți pe muchie. A fost discretă, are o modestie exacerbată.”, a declarat Mihai Dedu.

La rândul ei, Adriana Dedu a mărturisit în cadrul unui interviu care sunt secretele unei căsnicii durabile și cum a fost cerută în căsătorie de celebrul ei soț:

„Am reuşit să stăm împreună atâţia ani datorită comunicării şi faptului că ne iubim foarte tare. N-a fost romantic atunci când m-a cerut în căsătorie. A fost o hotărâre destul de bruscă, am zis: „Gata, ne căsătorim.” S-a întâmplat după 5 ani de prietenie.”, a precizat soția carismaticului prezentator de la Pro Tv.

Mihai Dedu are o carieră de succes în televiziune, dar și o familie frumoasă cu care se poate mândri. După ce a trecut peste Covid, prezentatorul tv se dedică familiei sale, ținându-și viața privată departe de ochii curioșilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`