Prima pagină » Cancan » Mihai Dan Zarug și Adriana Trandafir și-au aruncat „săgeți” la “Asia Express”: ”E o formă de manipulare”

Mihai Dan Zarug și Adriana Trandafir și-au aruncat „săgeți” la “Asia Express”: ”E o formă de manipulare”

14 oct. 2021, 12:26,
în Cancan

Mihai Dan Zarug și Adriana Trandafir au avut parte de un episod mai încins în cadrul competiției “Asia Express”. Potrivit tânărului designer, reacția pe care a avut-o îndrăgita actriță este doar o formă de manipulare. Mihai Dan Zarug și Lorelei Bratu se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro puși la bătaie în cadrul show-ului tv.

Adriana Trandafir face și ea echipă în aceeași competiție cu fiica ei Maria Speranța.

Mihai Dan Zarug și Adriana Trandafir, schimb de replici la “Asia Express”

În una din edițiile din această săptămână, Adriana Trandafir și fiica ei au fost trimise la cursa pentru ultima șansă și de către echipa formată din Zarug și Lorelei. Designer-ul a venit cu o completare atunci când și-a făcut nominalizarea.

Acesta a menționat faptul că toți concurenții, care se află în joc, sunt epuizați atât psihic cât și fizic, iar echipa formată din Adriana și Maria Speranța au fost “favorizați”.

„Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem. Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele. În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze. E o formă de manipulare care mie nu-mi place”, a spus Zarug în cadrul emisiunii ”Asia Express”.

Cum a reacționat Adriana Trandafir

Auzind aceste lucruri, actrița a vrut să își expună și ea punctul de vedere.

”Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți fi un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză. Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!”.

În ”Asia Express” nimic nu lipsește, de la certuri, la accidentări și până la momentele emoționante care transformă show-ul în totalitate, totul este posibil, căci totul este real.

Pentru că este cât se poate de real, în ediția de miercuri seară, în cursa pentru ultima șansă, în care au intrat soții Natanticu, Adriana Trandafir și fiica sa, dar și Shift cu Connect-R, telespectatorii au luat parte la un moment… dureros și la propriu și la figurat.

Cea care a simțit pe pielea ei că adrenalina și dorința de a câștiga uneori te pot pune la pământ a fost Adriana Trandafir, care, în drumul spre Irina Fodor, în timp ce căra un miel în spate, a căzut pe scări, lovindu-se puternic în zona coloanei vertebrale.

”Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe”, a spus Adriana Trandafir la ”Asia Exprss”.

Adriana Trandafir a mers mai departe

În urma incidentului pe care mama sa l-a suferit, Maria Speranța a avut un mare șoc, căci îngrijorată pentru starea de sănătate a celei care i-a dat viață, pentru o clipă a crezut că incidentul a fost unul atât de grav, încât o să le facă să nu mai înainteze în show-ul ”Asia Express”,  însă actrița a găsit puterea să meargă mai departe.

Din fericire, nici conflictul dintre Mihai Dan Zarug și Adriana Trandafir nu a fost unul care să dureze. Despre ce o să se mai întâmple între cele două echipe urmează să aflăm in episoadele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *