Prima pagină » Titlurile zilei » Mihai Chirica, primarul mazac al Iașului! Nu a fost în stare să își dea zăpada nici din propria curte – FOTO

Mihai Chirica, primarul mazac al Iașului! Nu a fost în stare să își dea zăpada nici din propria curte – FOTO

12 ian. 2024, 02:00, 38 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Mihai Chirica, primarul mazac al Iașului, nu s-a sinchisit nici în propria curte să deszăpezească. Deși locuiește într-o zonă exclusivistă, străzile sunt acoperite cu nămeți

Dacă nici în propria curte nu a reușit „marele gospodar” al Iașului să își strângă zăpada, ce pretenții să mai poată avea cetățenii care se așteaptă ca orașul să fie practicabil. Câțiva centimetri de omăt au blocat Iașul mai bine de 3 zile, iar aceasta, în ansamblu, este imaginea clară a unui edil dezinteresat de tot ce se întâmplă în jurul său.

Mihai Chirica, primarul mazac al Iașului, nu a fost capabil să își curețe nici drumul din fața casei

Aceasta este imaginea fidelă a unui primar care este total dezinteresat de municipiul pe care ar trebui să îl conducă și să îl administreze spre dezvoltare. Mihai Chirica nu s-a sinchisit nici să își deszăpezească drumul din fața casei, iar imaginile vorbesc de la sine. Strada este impracticabilă, iar atâta timp cât în propria curte, locul unde domiciliază, nu este în stare să fie un gospodar desăvârșit, Iașul nu se va dezvolta și nu va fi un oraș curat cât el este primar.

Mai mult decât atât, acesta a umplut rețelele de socializare cu declarații aberante și halucinante prin care mulțumește instituțiilor subordonate primăriei pentru promptitudinea de care au dat dovadă. În schimb, Chirica nu spune nimic de miile de comentarii ale ieșenilor care i-au reproșat că nu a făcut nimic pentru a asigura transportul în comun, a debloca traficul și a curăța străzile de omăt. Pe lângă acest lucru, edilul Mihai Chirica a ajuns să afișeze o atitudine sfidătoare la adresa ieșenilor care și-au permis să îi ceară explicații pentru dezastrul prin care trec de peste 3 zile.

Acesta i-a transmis unei internaute faptul că el nu este Dumnezeu și că ieșenii ar trebui să se bucure de iarnă. Practic, în viziunea sa, Mihai Chirica se așteaptă ca ieșenii să facă abstracție de străzile blocate de zăpadă, de trotuarele impracticabile de ambuteiajele din trafic, unde șoferii au stat și câte 2 ore pe loc, și să îl slăvească pentru incapabilitatea de a gestiona o simplă ninsoare și un cod galben anunțat cu câteva zile înainte.

În fața caselor, aleșii Iașului nu și-au curățat străzile de zăpadă

Nici Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, care pozează mereu interesat de dezvoltarea și bunul mers al lucrurilor în județ și care le transmite ieșenilor, cu fiecare ocazie, prin videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, prin conferințele de presă și prin diferite mesaje publice, faptul că luptă pentru ca Iașul să se dezvolte și ca drumurile să fie mereu practicabile, nu și-a dat interesul să curețe strada din fața blocului din cartierul Alexandru cel Bun, unde locuiește.

Toată zona este blocată de mormane de zăpadă, locurile de parcare nu pot fi folosite, autoturismele circulă foarte greu pe străduțele din zonă din cauza faptului că nici aici nu au ajuns utilajele de deszăpezire. În aceeași situație este și prefectul Bogdan Cojocaru, care locuiește în comuna Miroslava, într-o zonă privată, de case. Drumul din fața locuinței poate fi străbătut doar cu un autoturism de teren, iar zăpada este până în ușă în curtea sa.

Mihai Chirica, primarul mazac al Iașului, nu a fost în stare nici în propria curte să deszăpezească. Drumurile care duc spre locuința edilului sunt practicabile doar cu autoturisme de teren, lucru care, probabil, pe edil nu îl deranjează, ținând cont de faptul că acesta conduce un astfel de autoturism. Practic, aceasta este încă o dovadă a delăsării și a lipsei de interes pe care o afișează un primar ce ar trebui să dezvolte un municipiu și nu să îl îngroape în mizerie.

Comentarii
  • Pe baieteii astia 2 i-a mai vazut cineva prin oras sau sunt plecati (de fapt fugiti, asteptand verdicte) in tari mai calde?

  • Spui Mihai Chirica si tragi apa, punct!

  • Pe vremuri lumea mai punea mâna pe lopată și curăța zăpada,. Acum așteptăm să vină nu știu cine, sa faca curat trotuarele din fața scărilor de bloc.
    Pe o asemenea vreme trebuia să circule doar mijloacele de deszăpezire și cele de transport în comun și nu mii de mașini care au paralizat tot.
    Nu putea fi luată o asemenea decizie ca vin alegerile și ne am obișnuit cu F..ul în mașini.
    ,,Iarna nu i ca vara” spunea un clasic în viața, așa ca mai mergeți și pe jos ca acum 40 ani, ca se poate supraviețui.
    Eu aș fi interzis pe perioada viscolului mașinile personale, chiar dacă nu ne convine…
    Așa ca , mâna pe lopată….

  • De ce nu ați lăsat comentariu în care am spus ca pe asemenea vreme trebuie să mai stăm în casă și să circule doar mașinile de deszăpezire și cele de transport în comun?
    De ce nu îndemnați oamenii să mai pună mâna pe lopată să curățe trotuarele din fața blocului…?

  • mazac adj. v. JEGOS. MÎNJIT. MURDAR. NEGRU. NESPĂLAT. PĂTAT. RĂPĂNOS. SLINOS. SOIOS.
    Heiii…!!! s-a rupt lanțul de iubire,
    Și-a ‘nceput a rugini,
    Între Mihăiță Chirica și B.Z.I???

  • la puscarie cu bulangiu hermafrodit de chirica !!!

  • Pai, zilele astea, dupa cum a spus si domnul Primar Chirica, ar fi trebuit sa va lasati masinile acasa si sa mergeti cu tramvaiul sa sarbatoriti Ziua Nationala a Matematicii, sau Ziua Culturii Nationale, asa cum a facut si dumnealui. Lasati gerul si zapezile, ca astea sunt frumoase, bucurati-va de iarna si de evenimente impreuna cu primarul nostru, las’ ca vine caldura si Cel de Sus rezolva tot ce trebuiau sa rezolve angajatii Primarului..

  • Eu nu inteleg de unde pretentiile astea: sa vina primarul sa ma dea zapada, sa va spele rufele, sa… Puneti mana si faceti-va traiul mai bun. Cu harnicie si asumare! Stati pe margine si mancati seminte comentand ca babele la bloc, barbati in toata firea! Rusine!

  • Eu ma certam cu nevasta in casa cu referire la d-nul primar: ea pro, eu contra. Pana am fost prin tara si am vazut cum e prin alte orase. Apoi tare mandru am mai fost de cat e de curat si frumos orasul nostru. Lasati tigarile si cafele si hai la zapada. Vedeti ca vine runda 2 dinspre VS.

  • Hai ca sunteti rautaciosi ! , pai voi stiti la cite vile are saracul chirnica de curatat zapada ? normal ca e depasit individul de situatie

  • Demisia Chirica

    ,,Domnul Primar Chirica”????? Ia fii atent cum vorbesti! El este Chirica si atat. Pe 24 ianuarie ieseni sa punem furtunul cu apa pe Chirica si toate ,,oficialitatile” abjecte de la tribuna care isi bat joc de noi.Demisia Chirica,la puscarie ,nu in Primarie

  • sa-i dam la mumu…..mergem la vot de data asta,nu o mai las pe bunica sa voteze si belesti ranga,coclit imputtit

  • Bine, că are bani pt motorina, să spele bordurile când plouă….

  • Preacurvarul

    Multi, dar prosti !!
    Puneti mana pe lopata puturosilor
    Aici comenteaza doar puturosii precum numitul bodea marius Preacurvarul.

  • Nu uitati ca sub boticul primarului ,individul de pe Sos Barnova nr 9A cel cu materiale de constructii, si a extins propietatea furand o bucata de teren de vreo 400mp din terenul Scolii Veronica Micle. Probabil cu acordul lui MC.

  • Sa intram toti i iesenii in Primarie sa – l scoatem afara din barlog pe Chirica sa- l dam jos si gata! Va tot vaicariti aici pe site. Ne adunam toti in Piata Unirii ca de aia se cheama Piata Unirii ca sa ne unim toti iesenii nu sa labarim la vaicareala pe net. Va tot plangetu si of si of dar cati dintre voi ati fost zilele astea in fata Primariei sa – l scoatetu pe Chirica la interogator sa ne explice de ce isi bate joc de ieseni, de ce s- au furat banii de dezapezire si toti banii nostri. Adunarea, nu putem fi toti prostii lui Chirica,adunarea, in Primarie ,afara,DEMISIA CHIRICA,nu putem sa – l mai suportam pana la alegeri,el prostul rade de noi toti.

  • ziaristi de 2 lei rusine

  • Comentariul meu este opinie personala ,nu am niciun respect pentru gunoiul Bodea,deci nu ma acuza ca sunt de partea ,,preacurvarului bodea”. Alt gunoi,alt limbric, alt prost securist care vrea sa ne pacaleasca iar cu promisiuni false prntru Primarie. Bodea l- ar aduce pe puscariasul Fenechiu in Primarie , doi rahati cu ochi

  • Degeaba ne varsam furia aici. Stiti ca la alegerile trecute au venit la vot doar 27% din cetateni ? Trebuie sa inteleaga toata lumea ca pentru Chirica, oamenii care gindesc, (antreprenorii, cei care fac ceva in viata), oamenii de valoare, NU EXISTA. El are grija doar de cei 12-15% din cei care vine la vot : asistatii sociali (ajutoare, nu-i cheama sa-si faca zilelel de lucru etc) , bosorogimea (libere cu nemiluita la transport in comun, tot felul de chermeze pe banii primariei etc), imbuibatii din institutiile si firmele primariei care sint haita lui de vot si vor muri si tot il vor vota. Faceti singuri calculul cit angajati are Ecopiata, Citadin, Salubris, CTP, Servicii publice, primaria, muzeul x si y si veti vedea ca oamenii normali nu conteaza. E stire pe Agerpres in 17.nov. 2023 „Suntem pregătiţi pentru campania de iarnă. Avem echipamentele pregătite. În linii mari, folosim aceeaşi structură folosită şi în anii precedenţi. Avem şi echipamente noi. Avem şi primul stoc de sare, de peste 2.000 de tone. Nu mai puţin de 157 de utilaje de diferite categorii sunt pregătite pentru intervenţii din această iarnă. Aproximativ 1.000 de persoane sunt instruite şi pregătite pentru a interveni în teren”, a declarat presei primarul Mihai Chirica. Ati vazut cum a fost. SALUBRIS are 681 de angajati, CITADIN : 294, SERVICII PUBLICE : 562. Ma adaugati sutele de angajati din Politia LOCALA si institutiile primariei si miile de asistati sociali care primesc bani pentru ca nu au unde munci si care nu fac nimic. La atitea resurse, trebuia sa lingem mac prin oras. Pe la prinz in acea zi am vazut 2 imagini care arata nivelul administratiei lui CHIRICA : un vatman care schimba macazul cu ranga si un camion, din care unul arunca cu lopata sare. Asta, in secolul 21, anul 2024 intr-un oras cu pretentii de oras intelectual, universitar, cu cercetare si alte mofturi si pretentii. Ati vazut in ultimul an vreun intelectual sau vreo figura importanta a orasului care sa le dea peste bot acestor derbedei ? Nu niciunul pentru ca toti stau in birlog, minjiti de salarii babane si privilegii. Se stiau previziunile meteo privind acest val de ninsori si de frig de mai multe zile. Trebuia anticipat si suspendate scolile si toti trintorii sa fi fost la strada. Ori ati vazut ce a fost si au reactionat exact ca idiotii : abia seara tirziu au decis sa inchida scolile. Inspectoarea generala ANTOCI si ea la fel de inerta ca sefii ei. Ti-e greata de atita mediocritate, indiferenta si ticalosie din partea primarului si a haitei lui. Sintem acolo unde trebuie sa fim cu astfel de conducatori. Un lucru este sigur. Pina cei care gindesc, au initiativa ori au realizat ceva important in viata prin fortele lor nu ies la vor nimic nu se va schimba. Pe CHIRICA nu-l intereseaza decit sa intretina bazinul lui de vot care nu are pretentii de normalitate ca ceilalti ori ii controleaza pentru ca depind de el. Tot festivismului lui gretos pe la manifestarile la care participa si spune vorbe goale completeaza acest fapt. E trist dar asta-i realitatea. Avem ce avem pentru oamenii cumsecade si cu ceva minte au dubii sau nu vor sa mearga la vot.

  • vine acus 24 ianuarie sa vezi ce topaie prin nameti cu asistatii, preferatii lui. La dat zapada nu-i scoate sa nu raceasca.

  • Aroganta din cauza prea multor mandate. E necesar sa se mai schimbe ceva. Nu stim daca inca 4 ani il mai poate suporta cineva. Omul e deja plictisit. Si cu atatea dosare si compromis.

  • poate e foarte supi’ de cand cu DNA pe cap’sorul lui

  • „a umplut rețelele de socializare cu declarații aberante și halucinante prin care mulțumește instituțiilor subordonate primăriei pentru promptitudinea de care au dat dovadă.”? dar voi credeti ca scrie personal pe Facebook? trebuie sa fie un lacheu de-al lui care posteaza.

  • de aia frate trebuie LEGE la nivel national. un mandat si gata! sunt persoane in Romania care se agata de functiile publice din ’90 pana azi fie in Parlament, fie pe functii in teritoriu (primar, viceprimar, consilier, presedinte, vicepresedinte, prefect, s.a.) sub diferite partide. debarca de la un partid la altul de 34 ani, uite asa, ca niste curve cu doua fete.

  • un cetatean
    ianuarie 12, 2024 la 11:33 am

    lasa-ma dom’le in pace! e primar din 2016, de 8 ani. dar niciodata nu a fost orasul ca iarna asta. HAOS si DEGRINGOLADA GENERALA!!! si nu a nins decat 24 ore, de pe 7 Ian. orele 22:00 pana pe 9 Ian. ora 1:00. fereasca sa fi fost viscolul din 1954. mai ieseam de sub nameti in Duminica de Paste, pe 5 Mai.

  • Pentru pensați și epilați: bre, exista o aplicație care va deszăpezește strada, curtea și locul de parcare! Nu va mai agitați, lopata nu e de voi. Faceți bătături și riscați să agățați dress-urile partenerului 🙂

  • Cactus Jack @ Plm

    Cel mai pertinent comentariu. Bravo. 100% corect, ca intotdeauna.

  • DEMISIA CHIRICA!

    Pleaca mai la naiba ,strazile publice trotuarele ,parcarilr inclusiv,aleile dintre blocuri apartin Primariei, dupa caz,Consiliului judetean care au obligatia sa lf intretina inclusiv sa le deszapezeasca, deszapezirea este o intretinere a drumurilor publice. Dupa tine gropile si toate strazile trebuie sa le reparam noi iesenii? Este la fel ca si deszapezirea. Unde sunt banii nostri din taxe si impozite locale ,miliarde de euro unde sunt? De ce nu are bani primaria,cine i- a furat? SA IASA TOTI DIN PRIMARIE CU MAFIOTUL CHIRICA,TOTI DIN CONSILIUL JUDETEAN CU TABLA ,TOTI DIN PREFECTURA CU CORECTUL COJOCARU ,EI SA IASA LA DESZAPEZIT, CU LOPATA PE STRAZI,EI AU FURAT BANII DE DESZAPEZIRE SI TOTI BANII!! Nici intr- un caz n- o sa vezi tu in vreun oras din tara asta sau din lume ca toti locuitorii orasului ies cu lopetile pe strazi sa curete sau repare drumul public. Esti un prost! Ptiu! Greata de prostia ta. DEMISIA CHIRICA!!

  • Poti sa vii si la mine pe bulevard sa dai cu lopata, PLM, harnicutule!

  • De la un imbecil, ce vrei mai mult ?????????

  • pai dac bea cu andrei la ateneu rachiu

  • MAI EXISTA BARBATI?

    Mi-am curatat singura masina de zapada, intre timp, treceau persoane de sex masculin – barbati nu ii pot numi – si nici macar unul nu s-a oferit sa ajute ( au trecut N barbati pe langa mine care doar se holbau )

    M-am descurcat singura, dar ca fapt divers, UN BARBAT ar fi dat o mana de ajutor.

    🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

  • Draga mea , cavalerismul si romantismul nu a disparut. Eu cred ca sta in conservare . Traim niste vremuri ciudate datorita generatiei Z , feminismului , me too , blm si ce mai este. Pentru ca daca azi ajutam , sa-ti dau o mana de ajutor , maine puteam sa fiu acuzat de asalt sexual si asta datorita efectului generatiei ciudate .

    Sorry!!

  • Chirica isi trimite acusi trepadusii de la Citadin sa-i dea zapada, acum e ocupat cu niste autorizatii de constructie, fiind pe faras. Trecand de aceste „laude” trebuie sa-i reamintim ca va trebui sa aiba si un discurs separat pe 24.01, in Piata Unirii, sa ne lumineze de ce si-a batut joc de ieseni. Asta doar daca mai vrea sa participe, fiinca din comentarii deduc ca nu mai sunt oua in piata.

  • Mazac este un cuvant nepotrivit pentru Chirica cred ca autoarea a intentionat sa para mai pe masura Sosoacei .Cred ca nici nu a stat prea mult pe acasa primarul

  • In acest an electoral partidele ,,nu mai are bani” pentru ca au jefuit Romania ca sa-i trimita poponarului Paduchios Zelensky meloane fara numar, asa ca ciocul mic si joc de glezna romanasi Markati ce sunteti !

    Credeti ca banii alocati pentru cladirea Operei mai exista ?
    ,,Unde este banii, CRIMINALILOR” ?

    NICIODATA nu va exista o noua cladire a Operei din Iasi.
    La conducerea Operei este un mascarici care face exact ce a invatat de la Jefuitoarea Rancea, asa ca institutia este pe maini bune, de shutz.

    Nu voi strigati ,,Slava Ucraina !” ?

    Si acesta este doar inceputul. O sa faceti foame si veti striga acelasi lucru, pentru ca adevarata pandemie este cea de PROSTIE care nu va putea fi eradicata niciodata.

    Pana la alegeri o sa uite tot markatii, pentru ca pe asta au mizat intotdeauna pulitrucii criminali:
    pe memoria scurta a electoratului IDIOT.

    O sa uitati de strazile pline de zapada, de tichetele de masa impozitate si alte shmenuri pe care le-au facut, le fac si le vor mai face CRIMINALII, pentru ca asa sunt invatati, si au pe cine prosti.

    Foarte bine va face acest criminal !

    Pana la alegeri o sa-si bata joc de voi si o sa va rada in nas, pentru ca asa meritati !

    Strigati in cor: Slava Chirica Criminalul !

  • Mazac este un cuvant nepotrivit pentru Chirica cred ca autoarea a intentionat sa para mai pe masura Sosoacei .Cred ca nici nu a stat prea mult pe acasa primarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *