Prima pagină » Local » Mihai Chirica nu a încăput pe lista pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților din partea PNL Iași. Ce spune primarul
Mihai Chirica nu a încăput pe lista pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților din partea PNL Iași. Ce spune primarul

Mihai Chirica nu a încăput pe lista pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților din partea PNL Iași. Ce spune primarul

03 sept. 2024, 18:56,
în Local

Astăzi, a fost transmisă lista candidaților pentru locurile de la Senat și Camera Deputaților de la alegerile parlamentare programate pe pe 1 Decembrie.

Surpriza a fost fapul că primarul Mihai Chirica nu a „încăput” pe liste, alți colegi din PNL Iași au ocupat locurile, cu toate că acesta s-a înscris în competiţia internă din PNL Iaşi pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare, alături de alţi 20 de membri.

Dintre cei 21 de candidați înscriși inițial, o parte s-au retras, iar Mihai Chirica se pare că nu a mai avut loc.

„Scopul nu era de a ajunge să activez în Parlamentul României, ci scopul meu era să îmi continui traseul de primar. M-am înscris doar din dorința de a atrage atenția publică a celor care m-au votat că se va implica primarul Mihai Chirica și în campaniile care urmează, prezidențiale și parlamentare. Din această perspectivă, nu am considerat oportun. Cealaltă chestiune era să rămân în listă și apoi să mă retrag înainte de depunerea mandatelor. Am ajuns la o concluzie mai înțeleaptă și cred că este mai bine așa. Nu au fost divergențe. Eu am fost exclus dintr-un partid politic de președintele de partid la vremea respectivă în PSD, datorită păstrării unor principii la care am aderat atunci când am intrat și îmi place să spun ceea ce cred despre cum trebuie să decurgă viața politică. Din punctul meu de vedere, cele mai importante motoare electorale sunt primarii și aleșii locali în general, pentru că ei sunt cei care păstrează contactul cu electoratul, mai ales atunci când au obținut un răspuns bun și de fiecare dată am reiterat acest lucru, dar nu există nicio divergență”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Citește și:

Ei sunt cei care intră în cursa pentru Senat și Camera Deputaților din partea PNL Iași

Comentarii
  • pensionari iasi

    LA PUSCARIE cu acest penal escroc lingau $i mitoman cu chirika si curva de aivanoaiei de la cet iasi si termos servicie iasi !!!

  • Un psdist inca

    Mai suni poala mai pensionarule din dacia

  • Nu mai crapa odata generatia asta de limbisti putori comunisti si pomanagii psd in frunte cu bulangiul de chirica ?

  • va da chirica penalu de sub cur sa mancati securisti comun8sti tradatori de tara si neam ati furat si vandut tot ?

  • Declaratie care arata un individ crispat de esec,arogant, cu vorbele pregatite sa iasa iar la lumina ca de,i se cam rupe inima din cauza scaunului lunecos, un individ care vrea sa arate iesenilor ce capabil este si va fi indiferent ce „latra cainii” si pozeaza in superman.

  • mueeeeee psd mueeeeee pnl

    psdistule sa ne suji melesteul tu cu mafta aia hada si curvva !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024