Prima pagină » Cancan » Mihai Budeanu, despre momentele grele din viața privată. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte…”

Mihai Budeanu, despre momentele grele din viața privată. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte…”

01 apr. 2022, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Budeanu a vorbit recent despre momentele grele din viața privată. Artistul s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, iar familia și fanii acestuia au fost extrem de îngrijorați.

În pofida situațiilor dificile din plan personal, membrul trupei „3 Sud Est” este pregătit să urce din nou pe scenă alături de colegii lui și să își încânte publicul. Dincolo de succesul pe plan profesional, Mihai Budeanu este o prezență discretă în lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu cine este femeia care i-a cucerit inima încă din liceu și alături de care formează o familie de mai mulți ani.

Mihai Budeanu s-a confruntat cu momente grele și a fost la un pas de moarte

Mihai Budeanu de la „3 Sud Est” a avut o perioadă extrem de dificilă pe plan personal. Artistul a fost la un pas de moarte după ce s-a infectat cu coronavirus, iar recuperarea a fost destul de grea.

Alături de celebrul cântăreț au fost colegii săi de trupă, prietenii și familia. La vremea respectivă, fanii au fost îngrijorați de starea de sănătate a artistului, însă încurajarea și iubirea publicului au contat enorm pentru Mihai Budeanu.

Solistul a vorbit despre cea mai grea perioadă pe care a traversat-o, mărturisind că în prezent se simte foarte bine și este pregătit să urce pe scenă. Recent, îndrăgita trupă a organizat un turneu aniversar pentru public.

„A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte. Acum sunt foarte bine, starea mea de sănătate e una foarte bună. Nu mi-a afectat vocea, din contră acum sună mult mai bine, merg la spectacole, înregistrez în studio, plămânii mei sunt la cota maximă. Publicul nostru ca de fiecare dată este dornic să ne vadă, sălile de spectacol arhipline, sold out peste tot, după 2 ani aproape de absență.”, a declarat acesta.

În prezent, Mihai Budeanu se bucură de succes alături de colegii săi și se declară un bărbat împlinit pe plan personal. Artistul are doi copii superbi și o soție de care este tare mândru. De viața de familie se bucură din plin și celebrul artist Mihai Rait. Acesta are o căsnicie frumoasă alături de partenera lui de viață. 

Detalii inedite din viața privată a îndrăgitului artist

Dincolo de succesul în muzică, Mihai Budeanu are parte de împliniri pe plan personal. Acesta are o căsnicie frumoasă alături de Emilia, pe care o cunoaște din liceu.  Cei doi au împreună doi copii, pe Ștefan și Sara, care au moștenit talentul tatălui lor.

Dacă pe Mihai Budeanu îl cunoaște toată lumea, puține lucruri se știu despre partenera lui de viață. Emilia este extrem de discretă și apare rar la evenimentele mondene. Mai mult, solistul de la „3 Sud Est” a încercat să își țină mereu familia departe de ochii curioșilor.

Mihai Budeanu și soția sa formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Când vine vorba de partenera lui de viață, cântărețul are doar cuvinte de laudă. Acesta a mărturisit în repetate rânduri că Emilia, soția sa, i-a fost alături în cele mai grele momente.

Și îndrăgitul actor Adrian Nartea are o soție superbă și se mândrește cu familia lui frumoasă. Spre deosebire de acesta, carismaticul Andrei Ștefănescu a trecut prin două divorțuri dureroase, însă păstrează legătura cu Antonia, a doua soție, de dragul fiului lor.

La vârsta de 45 de ani, Mihai Budeanu se declară un bărbat împlinit. Acesta se bucură din plin de viață alături de familia lui și este extrem de apreciat de publicul autohton. Cântărețul va avea mai multe concerte anul acesta împreună cu colegii săi de trupă și este mai pregătit ca oricând să urce pe scenă.

Mihai Budeanu a avut probleme grave de sănătate, însă a reușit să depășească momentele grele având parte de susținerea familiei, a prietenilor și a publicului care îl îndrăgește atât de mult.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *