Prima pagină » Radio » Actualitate » Mihai Bobonete, dezvăluire inedită despre Petre Roman. Ce i-a spus Jean Constantin despre fostul premier

Mihai Bobonete, dezvăluire inedită despre Petre Roman. Ce i-a spus Jean Constantin despre fostul premier

16 mai 2023, 09:38,
în Radio

Mihai Bobonete a făcut recent o dezvăluire inedită despre Petre Roman, dând detalii cu privire la ce i-a spus Jean Constantin despre fostul premier. Totul s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, la Studiourile Buftea, de față fiind și Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. Acum, comediantul își amintește cu nostalgie întâlnirea cu marele actor Jean Constantin, care l-a emoționat peste măsură.

Mihai Bobonete a povestit recent, în podcastul său „Da Bravo!”, despre prima sa interacțiune cu marele actor Jean Constantin. Conform spuselor lui Bobiță din „Las Fierbinți”, momentul a fost atât tulburător, cât și foarte amuzant. Și asta mai ales că Jean Constantin era în compania a alți doi mari comedianți, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. La acel moment, Jean Constantin i-a dat o replică neașteptată, pe care Bobonete nu a știut cum să o descifreze…

Mihai Bobonete, dezvăluire inedită despre Petre Roman

Avându-l invitat pe Tudor Chirilă la podcast, comediantul a adus în discuție alte trei nume de actori, dintre care doi, din păcate, nu mai sunt în viață. Mihai Bobonete a rememorat un moment foarte amuzant petrecut la întâlnirea cu Jean Constantin, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. Aflat la Studiourile Buftea, actorul din „Las Fierbinți” a avut parte de o întâlnire neașteptată, care l-a emoționat, dar și uimit în egală măsură.

„Eram pe un fotoliu, cu capul spre geam, așteptam să intru într-un sketch. Când colo, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru și Jean Constantin. Eu m-am lăsat în fotoliu de nu mi se vedea capul. Am asistat la o discuție senzațională până când m-au trecut nevoile fiziologice. Dar nu știam cum să plec. M-am ridicat, am salutat, Nae Lăzărescu era mirat: «Tu unde erai?!». Vasile Muraru a reacționat: «Cred că a apărut ca Michael Jackson printr-o trapă!».

M-am dus cu mâna către Jean Constantin, el mi-a luat mâna și mi-a zis: «Petre Roman mi-a furat gagica! Dacă știi pe cineva care se poate implica într-un caz pervers, zi-mi!». Eu eram (n.r. – Bobonete a mimat stupefacția)… Ăștia au început să râdă. Nae Lăzărescu i-a zis: «Nu ți-a furat-o, mă! Ea a ales să fugă cu el». Nu știam dacă e glumă sau nu. Ei râdeau”, a povestit Mihai Bobonete, amuzat.

Silvia Chifiriuc, protejata lui Jean Constantin în tinerețe

Și totuși, există o oarecare urmă de adevăr în ceea ce a povestit Bobonete, referitor la dezvăluirea făcută de Jean Constantin. Astfel, presa mondenă a adus în discuție, nu o dată, despre relația care era între cei doi. Chiar publicația Ciao amintea acest lucru într-un articol din 2019.

„Înainte de a avea o relaţie cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc a fost iubita renumitului actor Jean Constantin”, potrivit Ciao.ro.

Nu în ultimul rând, revista Ciao! publica în 2007 imagini cu Silvia şi Petre Roman, dar şi informaţii care dezvăluiau că amanta lui Petre Roman avea o relaţie cu celebrul Jean Constantin, acesta ajutând-o pe Chifiriuc în cariera ei muzicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024