Prima pagină » Cancan » Mihai Bobonete, despre soția sa. „Tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”

Mihai Bobonete, despre soția sa. „Tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”

30 nov. 2021, 10:16,
în Cancan

Mihai Bobonete a vorbit în cadrul unui interviu despre mariajul cu soția sa. Actorul este căsătorit cu Cătălina Bobonete cu care are o relație de 30 de ani. Artistul se declară extrem de îndrăgostit de aleasa inimii sale cu care este căsătorit de 20 de ani.

Cei doi au împreună doi copii, pe Octavian și pe Maria. Trecerea timpului nu a făcut decât să îi unească mai tare, iar Mihai a ținut să le ofere fanilor săi o serie de sfaturi pentru o căsnicie lungă și fericită.

Mihai Bobonete este împreună cu soția sa de 30 de ani

Mihai Bobonete a spus în cadrul interviului acordat recent că el și Cătălină se cunosc de 30 de ani. Actorul a recunoscut că nu a aflat încă secretul căsniciei sale însă, totul pare mai ușor atunci când ești la drum alături de persoana pe care o iubești.

Mihai spune că aleasa inimii lui înseamnă totul pentru el, de la mamă și iubită, până la tovarăș și duhovnic.

„Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva mai exact care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul, şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat, şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt. Cătălina pentru mine a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”, a mărturist Mihai Bobonete.

Ce spune actorul despre nașterea celor doi copii ai lui

Mihai Bobonete susține că i-a fost foarte greu să se împartă între televiziune și viața de tată. Secretul constă în faptul că a reușit să creeze o balanță între cele două roluri. O perioadă extrem de dificilă a fost pentru actor atunci când s-au născut cei doi copii, iar la doar o lună era curtat de o nouă televiziune.

„A fost greu, dar şi frumos, e mult de povestit la treaba asta şi nu e timp de scris şi de citit cum m-au prins pe mine naşterile celor doi copii, dar vă pot spune că fiecare dintre ei s-a născut şi. imediat după, la nici măcar o lună, am fost chemat să fac un mega-proiect de televiziune.

Despre cum reuşesc să fiu şi tată, dar să şi muncesc în televiziune, vă pot spune că e fix acelaşi lucru pe care îl face şi un miner sau un şofer pe tir sau un medic care are şi gărzi, nu diferă cu nimic, meseria pe care o faci nu trebuie să vină contrapunct cu însuşirea de tată sau de părinte al copiilor tăi şi niciodată nu se vor călca pe bombeuri cele două forme de existenţă.

Toţi taţii noştri au fost şi muncitori undeva, cândva. Toţi s-au priceput şi la alte lucruri decât la a fi părinţi, doar că acum, la pensie, noi nu mai stăm să-i ascultăm, că ştim noi totul mai bine…”, a declarat Mihai Bobonete, pentru Adevărul.

Cine este Mihai Bobonete

Mihai Bobonete s-a născut pe 14 iunie 1980 în Craiova. Acesta este un actor de stand-up comedy român și fost prezentator TV al emisiuniunilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Jocuri de celebritate și „Vocea României Junior” difuzate pe Pro TV.

Cariera artistului a prins un mare avânt odată cu interpretarea rolului “Bobiță” din serialul de comedie românesc de la Pro TV, „Las Fierbinți”.

În prezent, Mihai Bobonete se bucură de un real succes atât în viața personală cât și în cea profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *