Prima pagină » Cancan » Mihai Bobonete, comentariu viral pentru Mădălina Ghenea.”Sărut mana!”

Mihai Bobonete, comentariu viral pentru Mădălina Ghenea.”Sărut mana!”

05 sept. 2024, 12:39, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Mihai Bobonete a lăsat un comentariu pentru Mădălina Ghenea care a ajuns viral. Admirația lui Mihai Bobonete pentru Mădălina Ghenea este cunoscută. Deși îi aduce adesea complimente, actorul nu ratează nicio ocazie să facă o glumă pe seama ei. Cel mai recent exemplu este comentariul pe care l-a lăsat la o postare a actriței, devenit viral în mediul online.

Mihai Bobonete este un mare admirator al Mădălinei Ghenea și îi urmărește îndeaproape activitatea online. Actorul este cunoscut pentru comentariile sale amuzante la postările ei, iar fanii așteaptă cu nerăbdare fiecare nouă replică. Recent, o glumă a lui Bobonete a devenit virală pe internet.

Mihai Bobonete, comentariu viral pentru Mădălina Ghenea

Mihai Bobonete a mai lovit o dată! A văzut ultima poză a Mădălinei Ghenea și, bineînțeles, a trebuit să-și spună părerea, într-un stil caracteristic lui, legându-se de hainele pe care le poartă.

În pozele recente, Mădălina Ghenea apare într-un top roz cu glugă, pe care Mihai Bobonete l-a găsit puțin… ciudat. Totuși, actorul a și făcut-o câteva complimente și a amuzat pe toată lumea cu comentariul său.

„Sărut mana! Nu știu dacă ați luat maioul de pe net dar să știți că are mici defecte. Ori a mai fost purtat ori așa a venit din fabrică. Mai bine făceați retur și să vă fi trimis unul nou că așa cu asta, pare că v-au ajuns necazurile de la urmă!

Acum nu-mi mai fac griji de gresie sau faianță, acum sunt neliniștit cu găurile astea din rufe! În rest , ca de obicei, parca ne luați un văl după ochi… chiar am vrut să întreb, jucați sport zilnic?”, este mesajul pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete și Mădălina Ghenea: Un moment memorabil

Visul lui Mihai Bobonete de a o întâlni pe Mădălina Ghenea, după ce a făcut numeroase glume pe seama ei, s-a realizat. La un eveniment monden, cei doi s-au întâlnit față în față, au avut o discuție plăcută și au pozat împreună. Mădălina Ghenea a demonstrat că nu poartă pică pentru glumele actorului.

„Cine muncește, visele se-mplinește! Am fost invitat la un eveniment foarte fain la Palatul Parlamentului. Foarte multe femei de succes din toate domeniile și o atmosfera de gala! Gresia de pe jos era de 12 și cred că lambriurile de lemn erau rehau sau ceva doar că aveau chederele cam duse… în fine, faianță țiplă, atât vă spun!

Am făcut și câteva poze la întâmplare cu o fată de pe acolo! Nu știu cine era dar mai mult a insistat ea să facem poză. Va las câteva și va decideți voi care e mai frumoasă dintre noi două”, a scris Mihai Bobonete, pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu Mădălina Ghenea.

Recent, Mihai Bobonete a lăsat un comentariu pentru Mădălina Ghenea care a ajuns viral la scurt timp.

Comentarii
  • Ionescu.@paulyahoo.com

    Bobita,zis butoi plin cu kkt ,linge clante si el .Doar il baga in seama cu kurul domnisoara Madalina G.Mars la Fierbinti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`