Prima pagină » Radio » Actualitate » Mihai Bendeac, mărturisiri cutremurătoare despre mama sa. „Au vrut să mă omoare”

Mihai Bendeac, mărturisiri cutremurătoare despre mama sa. „Au vrut să mă omoare”

17 ian. 2023, 12:20,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul artist Mihai Bendeac a făcut recent o serie de mărturisiri cu privire la mama sa, mai precis despre faptul că nu și-a dorit un copil inițial. Potrivit actorului, mama sa era hotărâtă să avorteze însă medicul de la policlinică a convins-o să păstreze sarcina. Mai mult, Mihai Bendeac susține că are o relație foarte bună cu cea care i-a dat viață. Ba chiar, mama sa a fost cea care l-a sprijinit să urmeze o carieră artistică.

De ani de zile, Mihai Bendeac se află în lumina reflectoarelor și bucură publicul cu talentul său. Și totuși, lumea nu l-ar fi cunoscut astăzi, dacă destinul ar fi fost puțin mai neglijent. Recent, Mihai Bendeac a făcut câteva dezvăluiri din viața personală, povestind despre un eveniment care i-a salvat viața, iar actorul este cât se poate de recunoscător.

Mihai Bendeac, mărturisiri cutremurătoare despre mama sa

Mihai Bendeac a făcut de curând unele dezvăluiri ce au surprins pe toată lumea. Actorul a povestit că inițial mama sa nu și-a dorit un copil, așa că s-a gândit să avorteze. A fost chiar la medic și era gata să ducă totul până la capăt, însă destinul i-a fost favorabil, iar medicul a convins-o să păstreze sarcina. Astfel, Mihai Bendeac a ajuns să vadă lumina zilei. Fanii au fost surprinși să afle acest amănunt tulburător, având în vedere relația apropiată pe care o are actorul cu mama sa.

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare.

Lângă sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omori? Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și, astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea”, a precizat Mihai Bendeac.

Drumul lui Mihai Bendeac către celebritate a început în adolescență

În prezent, Mihai Bendeac este un actor și un om de televiziune foarte cunoscut și apreciat, însă nu ar fi ajuns aici fără sprijinul mamei lui. Vedeta a știut, încă din adolescență, care este calea pe care vrea să o urmeze, chiar dacă tatăl său nu privea cu ochi buni decizia. În schimb, mama sa l-a susținut și a crezut în talentul său. Astfel, actorul a putut să își urmeze visul și le-a demonstrat tuturor de ce este în stare.

„Când am avut revelația absolută și am știut că eu urmează să fiu actor, regizor, scenarist, tata a avut o reacție negativă. Chiar îmi aduc aminte că, într-o seară, butona telecomanda. Eu eram la mine în cameră și scriam scheciuri de televiziune… Atenție! Aveam 16 ani. Și nu făceam asta decât dintr-o pasiune răvășitoare. Nu aveam posibilitatea de a le filma.

Cum butona el telecomanda, a nimerit peste un reportaj pe TVR 2, asta îmi aduc aminte perfect. Reportaj realizat într-un cămin studențesc, unde niște studenți la actorie trăiau în condiții extrem de precare. În reportaj, printre altele, se tot revenea la situația salarială a actorilor de teatru, la condiția lor socială și, per total, concluzia era că actorii sunt cumva condamnați la o viață trăită în sărăcie”, a dezvăluit Mihai Bendeac în cartea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *