Prima pagină » Cultural » Mihai Bendeac, adevărul despre iUmor. “Răspunzând la această întrebare, cred că o să răspund și la o sumă de alte întrebări”

Mihai Bendeac, adevărul despre iUmor. “Răspunzând la această întrebare, cred că o să răspund și la o sumă de alte întrebări”

30 oct. 2023, 13:13,
BZI.ro, în Cultural

Mihai Bendeac a dispărut brusc de pe scaunul de jurat al emisiunii iUmor încă de la finalul sezonului precedent. Vestea că nu va mai face parte din show-ul de comedie a fost surprinzătoare pentru fanii săi, iar mulți s-au întrebat care ar putea fi motivul. Într-un podcast, actorul a oferit câteva detalii din culisele producției care ar putea aduce mai multă claritate.

Putem spune că Mihai Bendeac a avut un impact semnificativ asupra iUmorului. Emisiunea de la Antena 1 a cunoscut un succes imens în perioada în perioada în care actorul a fost jurat. S-a dedicat în totalitate acestui proiect până în ultima zi în care a decis să încheie contractul cu postul TV.

Mihai Bendeac, adevărul despre iUmor

Cu ceva timp în urmă, actorul a ales să împărtășească experiența pe care a trăit-o la iUmor. A făcut acest lucru pentru a elimina orice ambiguitate. De-a lungul timpului, au circulat diverse zvonuri, motiv pentru care Bendeac a dorit  să clarifice situația.

„Răspunsul este foarte simplu. Și răspunzând la această întrebare, cred că o să răspund și la o sumă de alte întrebări care de-a lungul timpului au fost vizavi de treaba asta. Ideea e în felul următor: eu am avut o înțelegere foarte clară cu producătorii în momentul în care am început treaba asta, și anume: eu cu voi nu am niciun fel de prietenie, eu nu fac parte din ceea ce se întâmplă în show-ul ăsta, în sensul în care nu suntem o echipă, cum se întâmplă la alte talent-show-uri, de exemplu. Unde toată lumea este o echipă, unde există o relație între producători și jurați.

Vreau să vă spun încă de la început că suntem, hai să nu spunem într-o stare conflictuală, în niciun caz nu facem parte din aceeași echipă, tratez treaba asta ca pe un reality-show și-mi asum că timp de 12 zile, cât durează filmările pentru fiecare sezon, eu trăiesc un reality-show, și atunci, asumându-mi chestia asta…uite, o spun public: eu niciodată nu le-am spus: vă rog eu, treaba aia nu o difuzați! A, s-a întâmplat de-a lungul timpului…uite, de exemplu, am făcut odată o gafă în care mi-am dat seama că s-ar putea simți jignită o anumită categorie de oameni. Și am menționat asta dup-aia. Am simțit nevoia să menționez, pentru că mi-a dat seama că s-ar putea să se simtă lezați dintr-o porcărie”, a declarat Mihai Bendeac în podcastul lui Micutzu.

Mihai Bendeac a recunoscut că se simte atras de celebra prezentatoare

Mihai Bendeac a vorbit în repetate rânduri despre Denise Rifai și a mărturisit că și-ar dori o relații cu aceasta. Actorul i-a dezvăluit mamei sale că se simte atras de vedeta tv.

,,Serios, vreau să-ți spun o chestie. Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios! Tu o știi pe Denise Rifai?! Tu știi că ea este crush-ul meu. Vrea să mă invite la emisiune. Eu sunt bărbat, dacă fac o promisiune, este promisiune. Dacă am zis că nu mai merg cinci ani la niciun interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție. Îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc! I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine.  Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!”, i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

Nu cu mult timp în urmă, Mihai Bendeac a vorbit în cadrul unui podcast despre emisiunea iUmor și care era adevărul din spatele acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *