Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Bendeac, adevărul despre infecția cu coronavirus. Iată ce a declarat actorul – Video

Mihai Bendeac, adevărul despre infecția cu coronavirus. Iată ce a declarat actorul – Video

17 mai 2020, 20:00,
în Cancan ultimă oră

După controversatele sale declarații de la iUmor, Mihai Bendeac a făcut un test pentru imunitate și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat cu el după înmormântarea bunicului său, când a prezentat simptome specifice noului coronavirus. Actorul a dezvăluit că nu s-a testat atunci și că, este foarte posibil să fi avut Covid-19, dar și să nu fi avut.

Prin intermediul unui vlog postat pe canalul său de Youtube, Mihai Bendeac a povestit tot ce nu s-a auzit sâmbătă seară, la iUmor. Actorul a precizat, în primul rând, că nu s-a testat pentru noul coronavirus când a avut simptome specifice. Nici el și nici restul familiei sale, pentru că, spune Bendeac, erau alți oameni cu probleme mai grave care aveau nevoie de un loc în spital.

De asemenea, Mihai Bendeac a subliniat faptul că el și familia sa s-au autoizolat la domiciliu, respectând recomandarea de la acea vreme a autorităților.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv… Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac.

„E foarte posibil să nu fi avut”, a menționat actorul.

În continuare, Mihai Bendeac a făcut un test de imunitate pentru Covid-19. L-a desfăcut în fața camerei și… l-a făcut. „Există anticorpi!”, a spus Mihai Bendeac apoi, după ce a aflat rezultatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *