Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Albu trece prin clipe grele. Mama designerului s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani

Mihai Albu trece prin clipe grele. Mama designerului s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani

23 aug. 2023, 20:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mihai Albu traversează o perioadă dificilă din viața sa. Designerul a anunțat faptul că mama sa, Zinaia s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani. Femeia era bolnavă, iar designerul i-a fost alături în ultimele clipe din viața sa, locuind cu aceasta și îngrijindu-se exclusiv de starea sa de sănătate.

Mihai Albu a declarat în repetate rânduri că era foarte apropiat de mama sa, femeia având grijă de fiica sa și a Iuliei Albu și gătind pentru întreaga familie numeroase feluri de mâncare. Astfel, vestea că cea care i-a dat viață a decedat a căzut ca un trăsnet pentru designer, mai ales că acesta și-a pierdut și tatăl în adolescență.

Mihai Albu a anunțat decesul mamei sale

Zinaia Albu și-a petrecut ultimele zile din viață alături de fiul său, care a fost în permanență îngrijorat pentru starea de sănătate a mamei sale. Designerul și-a îngrijit mama așa cum se cuvine, dar din păcate, vârsta înaintată și problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

Pe rețelele de socializare, Mihai Albu a postat o fotografie cu un fundal închis la culoare și a anunțat decesul mamei sale.

„Drum lin spre ceruri, MAMI !”, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.

Mama designerului s-a stins din viață după ce a suferit o intervenție chirurgicală

„Odihnește-te în pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat si pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, a fost mesajul pe care Iulia Albu l-a postat în mediul online.

Mihai Albu: „Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major”

În urmă cu câteva ore, Mihai Albu a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că mama sa a ieșit dintr-o operație în urma unei hemoragii interne. Designerul a sperat până în ultima clipă că starea de sănătate a femeii se va îmbunătăți, dar din păcate acest lucru nu a fost posibil.

„Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne ajută! ”, a postat Mihai Albu în urmă cu câteva ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *