Prima pagină » Cancan » Mihai Albu trece prin clipe de groază. “Nu este bine deloc”

Mihai Albu trece prin clipe de groază. “Nu este bine deloc”

28 iun. 2023, 10:05,
BZI.ro, în Cancan

Sufletul lui Mihai Albu (60 de ani) plânge de durere, când o vede pe mama sa fără putere!  De la începutul acestui an, mama lui Mihai Albu, Zinaida, este încercată greu de viață! Femeia este imobilizată la pat, din luna februarie, după ce a căzut de pe un scaun.

Din nefericire, se pare că situația se înrăutățește de la o zi la alta.

Mihai Albu trece prin clipe de groază

Mihai Albu a oferit o serie de declaratii pentru click.ro unde a vorbit despre starea de sanatate a mamei sale. Din nefericire una dintre cele mai dragi ființe ale inimii sale nu este bine din punct de vedere medical.

„Mama nu este deloc bine, chiar nu se simte bine. Vă dați seama că are și ea 96 de ani. Acum are tensiunea mar,e plus că nu i-a trecut nici durerea de picior, nu și-a revenit deloc”, a declarat Mihai Albu

Mihai Albu trăiește o frumoasă poveste de iubire

De un an de zile, celebruj designer trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o domniță de profesie medic chirurg, și se pare că este mai fericit ca niciodată…având în vedere că are și o relație apropiată cu fiica sa, Mikaela, care este din mariajul eșuat cu Iulia Albu, ce acum este plecată  la „America Express”, unul dintre cele mai dure concursuri televizate.

„Eu și iubita mea nu avem planuri pentru concediu vara aceasta. Nu știu dacă o să mergem undeva anume. Pe Mikaela am văzut-o, da, recent, chiar dacă Iulia este plecată. Programul nostru de vizită nu s-a schimbat cu nimic”, a conchis Mihai Albu.

Iulia Albu, reacție neașteptată după anunțul lui Mihai Albu despre noua iubită

După divorț, creatorul de încălțăminte a mărturisit că a trecut prin câteva relații eșuate. De această dată, fostul soț al Iuliei Albu susține că și-a găsit partenera potrivită și este pregătit să se căsătorească din nou.

Vedeta și-a exprimat părerea cu privire la relația fostului ei soț. Aceasta se bucură că Mihai Albu și-a refăcut viața, însă nu dorește ca numele ei să fie asociat cu această poveste.

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.”, a declarat Iulia Albu cu ceva vreme în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *