Prima pagină » Cancan » Mihai Albu, reacție după ce și-a văzut fosta soție și iubitul la America Express: „Nu are un loc de muncă stabil…”

Mihai Albu, reacție după ce și-a văzut fosta soție și iubitul la America Express: „Nu are un loc de muncă stabil…”

11 dec. 2023, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Designerul Mihai Albu a avut o reacție după ce și-a văzut fosta soție, pe Iulia Albu, împreună cu iubitul la America Express. Acesta a precizat că nu ar putea participa la astfel de reality show-uri, deoarece are multe responsabilități. Mai mult, Mihai Albu a precizat că a fost ofertat în trecut de Pro TV pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar a refuzat.

Criticul de modă Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, formează una dintre cele nouă echipe de vedete care au acceptat provocarea America Express. După ce au fost difuzate primele episoade, în care Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au avut câteva neînțelegeri, fostul soț al vedetei și-a dat cu părerea despre astfel de emisiuni. Mihai Albu consideră că la un show precum America Express merg doar persoanele care nu au un job stabil, dându-l exemplu chiar pe Mike, actualul iubit al Iuliei Albu.

Mihai Albu, reacție după ce și-a văzut fosta soție și iubitul la America Express

Mihai Albu are o părere foarte categorică cu privire la show-ul America Express, la care participă fosta soție, Iulia Albu și actualul ei iubit, Mike. Designerul de încălțăminte consideră că astfel de proiecte sunt pentru cei fără un loc de muncă stabil și l-a dat ca exemplu chiar pe partenerul Iuliei Albu.

Designerul a mărturisit că motivul pentru care Mike a putut să o însoțească pe Iulia Albu în competiție a fost faptul că acesta nu avea un job stabil, la acel moment.

„Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”, a precizat Mihai Albu pentru Playtech.

Mihai Albu a fost ofertat de Pro TV pentru un reality show

Mihai Albu a mai adăugat că a primit o ofertă tentantă din parte Pro-TV, pentru a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Designerul a refuzat deoarece trebuie să se ocupe de afacerea sa cu încălțăminte, dar și pentru că regretata sa mamă era bolnavă, la acel moment.

„Și eu am fost ofertat de Pro TV, pentru show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici», dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.

Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?”, a mai spus Mihai Albu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *