Prima pagină » Cancan » Mihaela Tatu, despre viața sentimentală. „Mai zic unii că vin bărbați și eu îi…”

Mihaela Tatu, despre viața sentimentală. „Mai zic unii că vin bărbați și eu îi…”

06 dec. 2021, 12:06,
în Cancan

Mihaela Tatu a vorbit despre viața sentimentală unde, din păcate, nu a avut succesul pe care l-a avut și pe plan profesional. Ajunsă la vârsta de 58 de ani, vedeta a povestit în cadrul unui interviu de ce nu are pe nimeni care să îi fie alături.

Mihaela a avut un mariaj care a durat 16 ani, iar acum pare să își fi găsit liniștea.

Mihaela Tatu, despre viața sentimentală

Viaţa profesională a Mihaelei Tatu a ținut-o mai tot timpul ocupată, iar un nou partener nu s-a aflat vreodată printre prioritățile ei. Fosta prezentatoare tv este în prezent expertă în tehnica discursului și se dedică în totalitate pasiunii sale.

Mihaela Tatu a mărturisit în cadrul unui interviu recent faptul că, acum, nu prea este loc pentru un bărbat în viața ei. Invitată în emiusiunea lui Cristi Brancu, aceasta a spus de ce este singură în acest moment.

„Da, este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei speriate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere. Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…”, a mărturisit Mihaela Tatu.

Fosta prezentatoare TV nu exclude apariția unui alt bărbat în viața ei

Mihaela Tatu a dezvăluit că fiica ei este cea care o îndeamnă să îşi găsească pe cineva.

„Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă… asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit, însă nu am răgaz să stau… apropo, fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu, că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva!

Baiul e că nu… Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă, care este independentă, însă o femeie are vulnerabilități, are bucurii, de toate…”, a mai spus Mihaela Tatu la Prima TV.

Boala de care suferă Mihaela Tatu

Mihaela Tatu nu își arată deloc vârstă. I-a obișnuit pe cei din jurul ei să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să debordeze de optimism, chiar dacă în viața sa a trecut prin momente extrem de grele.

La scurt timp după ce s-a retras din televiziune, Mihaela a aflat că suferea de un fibrom uterin. Viața fostei vedete s-a schimbat radical, a urmat o perioadă grea de luptă cu boala, dar și cu kilogramele în plus. Ca și cum nu a fost de ajuns, vedeta a fost nevoită să se opereze și la genunchi, iar odată cu această intervenție, a trebuit să renunțe la multe dintre pasiunile ei.

Fosta prezentatoare TV nu s-a lăsat copleșită de aceste probleme și a reușit să treacă peste ele cu brio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *