Prima pagină » Radio » Actualitate » Mihaela, soția lui Mircea Geoana, a strălucit la nunta fiicei. Soacra mică a făcut furori la Veneția

Mihaela, soția lui Mircea Geoana, a strălucit la nunta fiicei. Soacra mică a făcut furori la Veneția

04 sept. 2023, 09:47, 2 ,
în Radio

Mihaela, soția lui Mircea Geoana, a strălucit la nunta fiicei sale, Ana Maria, care a avut loc la Veneția și a ținut trei zile. Elegantă și discretă, soacra mică a radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața prințesei sale. Și chiar dacă mireasa a fost în centru atenției, Mihaela Geoană a atras multe priviri cu ținuta ei distinsă.

Încă nu s-au stins ecourile de la nunta de cinci stele, care a avut loc la Veneția, unde Ana Maria și Garrett Cayton și-au unit destinele. Fiica lui Mircea Geoană și mirele au ieșit, firește, în evidență, printre cei aproape 400 de invitați cu rang înalt. Dar nu au fost singurii, deoarece și Mihaela Geoană a atras atenția invitaților.

Mihaela, soția lui Mircea Geoana, a strălucit la nunta fiicei

Soția lui Mircea Geoană, soția importantului om din NATO, a făcut, la rându-i, furori. Elegantă, dar discretă în multe momente, deși rolul de soacră cu greu îl poți ascunde la un asemenea eveniment, doamna Geoană a radiat de fericire pentru prințesa ei, Ana Maria, care s-a măritat. Garrett o cucerise în urmă cu șase ani, atunci când privirile li s-au intersectat și s-au oprit pentru o clipă.

Dacă ținutele invitaților au fost pe măsura evenimentului, să spunem că a Mihaelei Geoană chiar a „rupt” privirile! A ales din colecția Jenny Packham, a plătit 6.500 de euro pe rochie, dar nu a greșit deloc, potrivit Cancan.ro. Culoarea, un verde deschis, s-a potrivit de minune la evenimentul de cinci stele de la Veneția, acolo unde celebra Piață de Pește de la Rialto a fost închisă pentru party și redecorată în stil Dolce & Gabanna.

Mihaela Geoană s-a remarcat, pe lângă naturalețe, cu rochia de seară deosebită: decolteu în V, adânc, din tul, împodobită cu mii de paiete, care captează lumina, și pietre prețioase de cristal pe întreaga suprafață! Plus pelerina atașată. De altfel, se poate observa din imaginile prezentate în galeria foto.

Petrecere de nuntă ca-n basme

Petrecerea și nunta în sine au avut loc la Veneția, iar de organizare s-a ocupat familia mirelui. Potrivit imaginilor apărute în presă, suma cheltuită de proaspătul soț al Anei Maria este amețitoare, de peste 5 milioane de euro, deoarece au fost trei zile și trei nopți de petrecere.

Petrecerea a avut loc la un hotel exclusivist din Veneția și nu a fost una cu dar, așa cum se întâmplă, de regulă, în România. Cu toate acestea, s-a respectat tradiția americană, conform căreia invitații au cumpărat diverse obiecte dintr-o listă pusă la dispoziție de către mire și mireasă.

Invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, cel mai luxos din Veneția, și cum aceștia au fost aleși pe sprânceană, show-ul a fost garantat. Ținute de mii de euro, preparate și licori fine și ambient pe măsură au fost „ingredientele” care au transformat petrecerea de nuntă a fiicei lui Mircea Geoană într-una de cinci stele.

Comentarii
  • A copiat rochia printesei de Wales, Kate Middleton, designerul de altfel fiind acelasi, putea fi mai inspirat!!!!

  • Francisca Alexandru

    Designerul fiind acelasi folosit si de Kate Middleton putea fi mai inspirat….rochia este identica cu a printesei de Wales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024