Prima pagină » Cancan » Mihaela Rădulescu, surpriză de ziua iubitului ei, Felix Baumgartner. Distracție plină de pasiune și adrenalină

Mihaela Rădulescu, surpriză de ziua iubitului ei, Felix Baumgartner. Distracție plină de pasiune și adrenalină

25 apr. 2024, 14:03,
B, , h, , în Cancan

Mihaela Rădulescu i-a făcut o frumoasă surpriză iubitului ei, Felix Baumgartner, de ziua lui, acesta împlinind 55 de ani. Cei doi, care sunt născuți în același ani, sunt împreună din toamna lui 2013, când vedeta i-a luat un interviu sportivului. În ultima perioadă, Mihaela Rădulescu a cam rărit postările în care apare cu iubitul ei, dorind să se bucure de adrenalină și de intimitate.

E clar că Mihaela Rădulescu și-a găsit omul potrivit la timpul potrivit. De mai bine de 10 ani încoace, diva își ia porția de adrenalină lângă Felix Baumgartner, iar relația lor devine din ce în ce mai frumoasă și mai unită. În urmă cu câteva zile, Felix a împlinit 55 de ani, iar Mihaela i-a făcut o urare inedită, potrivit LPF.

Mihaela Rădulescu, surpriză de ziua iubitului ei, Felix Baumgartner

Sportivul de Cartea Recordurilor tocmai a împlinit 55 de ani pe 20 aprilie, iar iubita lui, deși se expune din ce în ce mai puțin pe Instagram cu chestiuni personale, a făcut o excepție și i-a lăsat o urare simpatică și în online.

„La mulți ani, bărbatul meu. Tu rămâi fabulos, că de restul mă ocup eu”, i-a scris Mihaela lui Felix, în dreptul fotografiei în care el zâmbește, fericit.

Pe Stories, ea a mai adăugat câteva poze cu iubitul ei, în compania unor vedete internaționale precum Morgan Freeman sau Patrick Dempsey.

În ultimii ani, cei doi au cam rărit postările pe Instagram, dorind să se bucure de adrenalină și de intimitate, însă din când în când Mihaela mai face excepții și mai publică imagini de cuplu, dorind să fie și un exemplu pentru persoanele plafonate sau sedentare.

Mihaela și Felix s-au filmat testând împreună o dronă, bucurându-se de natură sau de glumele „picante” cu care își condimentează relația. De exemplu, fosta jurată de la „Românii au talent” s-a lăsat filmată de iubitul ei, în timp ce sparge o nucă de cocos cu bormașina. Imaginea, realizată lângă o piscină, este un contrast perfect între senzualitate și forță, două dintre atributele de care vedeta noastră nu s-a dezis niciodată.

„Învață să fii creativ. Pune-ți un zâmbet pe față și scapă de toată ura asta jalnică, pentru că nu te duce nicăieri. Doar te trage înapoi și nu te lasă să devii cea mai bună versiune a ta”, punctează Mihaela.

Au o relație de mai bine de 10 ani

Iubirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în toamna lui 2013, odată cu interviul pe care Miha i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă de presă. Așadar, pe 22 octombrie 2023 au împlinit 10 ani de relație.

Felix Baumgartner a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39.045 m, în anul 2012. A avut o relaţie cu „Iepuraşul” Playboy Gitta Saxx, dar şi cu fostul fotomodel Nicole Oetl, fostă Miss Lower Austria 2006, de care s-a despărţit în anul 2013, când a cunoscut-o pe românca noastră. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, între anii în 2004-2008, cu care are un fiu, pe Ayan, care a împlinit 19 ani pe 1 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *