Prima pagină » Cancan » Mihaela Rădulescu suferă enorm după fiul ei. Ayan este departe de ea după ce a ales să studieze în America

Mihaela Rădulescu suferă enorm după fiul ei. Ayan este departe de ea după ce a ales să studieze în America

29 ian. 2024, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Mihaela Rădulescu suferă enorm după fiul ei, Ayan, deoarece tânărul este departe de ea, de când a ales să studieze peste Ocean. Fiul divei de la Monaco s-a mutat de ceva vreme în America, alegând o universitate de prestigiu din New Jersey. Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu susține că este foarte mândră de reușitele băiatului ei.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, s-a schimbat radical în ultimii ani. Tânărul nu ezită să-și facă mama mândră cu orice ocazie. Acesta a primit deja o distincție importantă în sportul pe care îl practică. Aceasta pe lângă rezultatele foarte bune pe care le obţine la învăţătură.

Mihaela Rădulescu suferă enorm după fiul ei

Mihaela Rădulescu a recunoscut că i-a fost foarte greu în momentul în care fiul său i-a spus că vrea să plece din România. Cu toate acestea este mândră de tot ce a reuşit Ayan să realizeze până în acest moment. Fiul divei de la Monaco a fost acceptat la două facultăți foarte bine cotate din SUA. Tânărul s-a mutat în America, însă mama lui încă nu s-a obişnuit cu această idee.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Se pare că şi tatăl lui Ayan a susţinut această idee.

„Şi eu, şi tatăl lui (n.r. – Elan Schwartzenberg) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta”, a precizat vedeta.

„Mi-e greu să mă desprind”

Cu toate că îl vizitează regulat, Mihaela Rădulescu nu s-a putut obişnui cu ideea că fiul ei este departe de ea. Ayan s-a mutat de ceva timp în New Jersey, acolo unde s-a acomodat destul de rapid.

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună.

Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay…”, a mai explicat Mihaela Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *