Prima pagină » Cancan » Mihaela Rădulescu și Felix, apariție rară de Revelion! Cum s-au afișat și ce mesaj important a avut vedeta

Mihaela Rădulescu și Felix, apariție rară de Revelion! Cum s-au afișat și ce mesaj important a avut vedeta

03 ian. 2024, 08:57,
în Cancan

Mihaela Rădulescu și Felix au revenit pe Instagram cu o postare despre viața de cuplu, după o pauză de luni bune. Vedeta a publicat o fotografie și un mesaj de Revelion. La începutul relației, puțini le-au dat șanse, dar pe 22 octombrie 2023 au împlinit 10 ani de când sunt împreună.

Mihaela Rădulescu, o femeie pasională născută pe 3 august 1969, în vârstă de 54 de ani, este încă îndrăgostită de austriacul Felix Baumgartner (54 de ani).

Mihaela Rădulescu și Felix, apariție rară de Revelion!

În ultima perioadă, cei doi au redus postările pe Instagram, dorind să se bucure de momente pline de adrenalină și intimitate. Cu toate acestea, de Revelion, Mihaela a făcut o excepție. Vedeta a împărtășit câteva imagini de cuplu pe Instastory, însoțiți de un mesaj puternic pentru cei care sunt atenți și receptivi.

Este foarte probabil ca fotografiile să fie noaptea de Anul Nou, deoarece sunt însoțite de urarea „La mulți ani” și Mihaela și Felix sunt îmbrăcați casual, dar totuși elegant. Cu toate acestea, cel mai prețios accesoriu este zâmbetul lor. Sunt foarte apropiați și fericiți. „Un An Nou cu adevărat pentru toți! Să fiți sănătoși, să alegeți fericit dragostea și bunătatea, dar să luptați pentru visurile voastre și pentru ceea ce vă aparține”, a scris fosta vedetă PRO TV în descrierea imaginilor.

Dar nu se oprește aici, deoarece Mihaela a transmis și un mesaj extrem de important pe Instastory.

„Când bărbatul meu a devenit cel mai rapid om din lume, depășind viteza sunetului în cădere liberă, din stratosferă, toată lumea, de la experții NASA, până la prietenii lui i-au spus să nu încerce așa ceva, pentru că este imposibil și va muri. Și-a dedicat 5 ani din viață pentru a-și atinge țelul și a reușit. Morala poveștii? Urmează-ți întotdeauna cele mai nebunești visuri, muncește pe brânci pentru ele și bucură-te de succes cu toți cei care au crezut în tine și te-au sprijinit. Aceasta este urarea noastră, pentru voi, de Anul Nou!”, a scris Mihaela, pe Instastory.

Mihaela și Felix, 10 ani de relație

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în toamna anului 2013, în momentul în care Mihaela i-a luat un interviu sportiv austriac, în timpul vizitelor acestuia în România pentru o conferință de presă. Astfel, pe data de 22 octombrie au sărbătorit 10 ani de relație.

Felix Baumgartner a devenit faimos după ce a efectuat un salt din stratosferă, de la o altitudine de 39.045 m, în anul 2012. El a avut o relație cu Gitta Saxx, cunoscută ca „Iepurașul” Playboy, și cu fostul fotomodel Nicole Oetl, care a fost Miss Lower Austria în 2006. Această relație s-a încheiat în anul 2013, când l-a întâlnit cu Mihaela Rădulescu, o româncă. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg între anii 2004 și 2008, și au împreună un fiu pe nume Ayan, care a împlinit 19 ani pe 1 august.

Mihaela Rădulescu și Felix au revenit pe Instagram cu o postare de Revelion prin care și-au surprins fanii.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024