Prima pagină » Magazin » Mihaela Radulescu s-a mutat in vila noua a lui Dani – FOTO

Mihaela Radulescu s-a mutat in vila noua a lui Dani – FOTO

15 mai 2013, 09:32,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:364942;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sunt impreuna de mai bine de patru ani si, desi gura lumii i-a despartit de nenumarate ori, Mihaela Radulescu si Dani Otil se iubesc ca-n prima zi. Nu conteaza diferenta de varsta dintre cei doi si nici miile de kilometri care-i tin departe unul de celalalt, Mihaela si fiul ei traind la Monaco, iar Dani, la Bucuresti. Din contra, pare ca relatia lor de iubire e mult mai rezistenta decat multe altele din show-biz-ul romanesc.

De altfel, diva s-a mutat chiar in noua casa a lui Dani, din Corbeanca, iar, cand vine in Romania, cei doi locuiesc impreuna. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au realizat cateva fotografii in care se poate vedea clar ca in garajul lui Dani este parcata masina Mihaelei, un Range Rover Evoque, masina pe care vedeta o conduce cand se afla in tara.

La inceputul lunii februarie, Dani Otil s-a mutat intr-o casa de 100.000 de euro, in complexul rezindetial „Sat American Corbeanca”.

La parter, are amenajat living-ul si bucataria, dar si un balcon micut. La etaj, sunt trei dormitoare si o baie. Etajul mansardat si subsolul au, la randul lor, cate o baie, iar la etaj mai gasim un balcon. Vecin il are pe nimeni altul decat colegul de emisiune si prieten de-o viata, Razvan Simion. Ca sa-si protejeze proprietatile, cei doi au sisteme de alarma conectate la o firma de paza.

Contactat de Click!, Dani Otil a spus: „Nu am declarat niciodata nimic pe marginea acestui subiect, n-o voi face nici acum”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *