Prima pagină » Cancan » Mihaela Rădulescu, o tânără cu trup de zeiță, la 51 de ani. Ce imagini a postat vedeta pe Instagram

Mihaela Rădulescu, o tânără cu trup de zeiță, la 51 de ani. Ce imagini a postat vedeta pe Instagram

08 iul. 2021, 13:10,
în Cancan

Mihaela Rădulescu nu pare afectată de trecerea timpului și arată la fel de tânără și astăzi, după cum se poate vedea și pe Instagram. Vedeta de televiziune în vârstă de 51 de ani trăiește o viață de vis la Monaco, alături de austriacul Felix Baumgartner. De curând, Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu câteva poze în costum de baie. Iar despre cum arată, ce să mai vorbim…

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Totodată, ea s-a remarcat și ca realizatoare și moderatoare de emisiuni radio-TV, dar și actriță de film. Dincolo de toate acestea, vedeta născută pe 3 august 1969, la Piatra Neamț, este una dintre cele mai cunoscute, frumoase și talentate românce. Ea duce o viață de lux pe Coasta de Azur alături de fiul ei Ayan și de Felix Baumgartner. La vârsta ei, nu se sfiește să se afișeze în costum de baie. Și aceasta deoarece are un corp parcă desprins din revistele americane.

Mihaela Rădulescu, o tânără cu o voință de fier

Îndrăgita vedetă TV Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, s-a transformat complet de-a lungul carierei sale. Aceasta a debutat în 1994, la postul de televiziune Tele 7abc, dar puțini își amintesc cum arăta „diva de Monaco” înainte să devină vedetă tv. Așadar, în 1991, actuala iubită a lui Felix Baumgartner arăta cu totul altfel față de cum o știm în prezent.

Într-o fotografie realizată de Liviu Manecan, făcută publică recent de acesta, apare o Mihaela Rădulescu tânără și „necoaptă”, diferită complet de imaginea perfectă pe care o afișează acum. Ea a fost pozată în această ipostază cu trei ani înainte să debuteze în televiziune.

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație pe Instagram

Recent, Mihaela Rădulescu a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie. Vedeta a stârnit un val de aprecieri din partea internauților. Mihaela Rădulescu a apărut într-un costum de baie minuscul din două piese. Vedeta poate concura lejer cu domnișoarele de 20 de ani în ceea ce privește aspectul fizic. Mihaela are tot corpul tonifiat și pielea bronzată perfect. Internauții au comentat rapid la fotografiile Mihaelei Rădulescu, complimentând-o și spunîndu-i că arată cu mult mai tânără decât este.

„Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi”, au fost doar o mică parte dintre reacții.

Cum reușește să se mențină Mihaela Rădulescu

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și care este elixirul tinereții ei. Vedeta a povestit că nu ratează nicio zi de sport intens, iar alimentația sănătoasă face parte din viața ei. Aceasta a mai precizat că nu crede în diete și că sportul este cheia succesului în ceea ce privește menținerea corpului într-o formă perfectă chiar și după 30 de ani.

„Îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Mai cred în feminitate, în sensul abordării unor situații sau a comportamentului cu ceilalți cu eleganță, umor, onestitate”, a spus Mihaela Rădulescu, tânăra de 51 de ani care face furori pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *