Prima pagină » Cancan » Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat Iuliei Vântur. Blondina a reacționat imediat!

Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat Iuliei Vântur. Blondina a reacționat imediat!

19 sept. 2024, 09:43,
Cezar Bulgaru în Cancan

Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj neașteptat Iuliei Vântur, iar blondina a reacționat imediat. Iulia Vântur și Mihaela Rădulescu au fost cândva două dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Ambele au ales să-și continue carierele în străinătate, unde au și cunoscut dragostea.

Însă, recent, Mihaela Rădulescu a făcut o declarație surprinzătoare despre fosta ei colegă.

Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat Iuliei Vântur

După ce Iulia Vântur a împărtășit o fotografie cu fanii ei pe Instagram, Mihaela Rădulescu nu a putut să nu-i lase un mesaj admirativ. Prezentatoarea TV a complimentat-o pe fosta ei colegă atât pentru frumusețe, cât și pentru personalitatea puternică.

„Întotdeauna o femeie puternică și frumoasă”, este mesajul pe care Mihaela Rădulescu i l-a lăsat Iuliei Vântur la postarea sa.

Iulia Vântur nu a stat pe gânduri și i-a mulțumit imediat lui Mihaela Rădulescu pentru mesajul frumos, adăugând o inimioară și o îmbrățișare virtuală.

Ambele au fost și sunt considerate icoane ale frumuseții și ale succesului, iar orice interacțiune între ele este privită cu atenție de public. Deși au început în aceeași industrie, în prezent, carierele lor au evoluat în direcții diferite, Iulia Vântur fiind mai activă în India, iar Mihaela Rădulescu în Europa.

Ce spune Iulia Vântur despre plecarea în India

Iulia Vântur s-a stabilit în India de peste zece ani, unde și-a construit o carieră artistică și o relație cu Salman Khan. Vedeta a vorbit deschis despre mutarea sa și a recunoscut că, deși a fost dificilă, a meritat din plin.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită”, spunea Iulia Vântur, conform Viva.ro.

Recent, Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj neașteptat Iuliei Vântur după ce a postat o imagine în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`