Prima pagină » Cancan » Mihaela Rădulescu, ipostaze nud la 52 de ani. „M-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta…”

Mihaela Rădulescu, ipostaze nud la 52 de ani. „M-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta…”

28 dec. 2021, 12:01,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete din România, Mihaela Rădulescu, s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud la 52 de ani. Fosta jurată a emisiunii Masked Singer nu a ezitat să își etaleze formele perfecte într-o ședință foto surprinzătoare. Nu de puține ori Mihaela Rădulescu a provocat controverse în spațiul public după ce s-a afișat în ipostaze provocatoare. Iată ce spune îndrăgita vedetă despre pictorialul nud la 52 de ani.

Mihaela Rădulescu a pozat nud la o vârstă surprinzătoare

Frumoasa Mihaela Rădulescu a fost protagonista unei ședințe foto inedite. La vârsta de 52 de ani, prezentatoarea a pozat nud, spre surprinderea tuturor. Vedeta a acceptat provocarea dintr-un motiv surprinzător. 

Aceasta a mai pozat goală și în trecut, însă de această dată altul a fost motivul. Mihaela Rădulescu și-a dorit ca acest pictorial nud să fie un manifest, vedeta dorind să lupte cu prejudecățile celor din jur.

„Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste.

În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți.”, a mărturisit cu sinceritate Mihaela Rădulescu.

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit și despre primul pictorial nud, dezvăluind motivele pentru care a acceptat să pozeze goală.

„Nudul de acum 20 de ani a fost un mega boom de presă, iar condiția cu care am acceptat ideea a fost de a dona încasările copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței. Cu alte cuvinte, m-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta, oricâte critici mă vor pune la zid. 

Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo, privind la toți cei care se agitau împotriva mea. Face parte din decorul meseriei mele.”, a declarat fosta jurată a emisiunii Masked Singer.

O altă vedetă din showbiz-ul românesc care a stârnit controverse după ce a apărut în ipostaze nud este actrița Dana Rogoz. Aceasta a fost criticată de unii după ce a jucat în scene amoroase explicite într-un film regizat chiar de soțul ei.

Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei vedete

Mihaela Rădulescu are o relație de câțiva ani cu omul de afaceri Felix Baumgartner, pilot de profesie. Cei doi au ajuns în atenția publicului la scurt timp după ce și-au asumat relația, iar povestea lor de dragoste a declanșat numeroase controverse. 

De nenumărate ori au apărut în presă presupuneri că Mihaela Rădulescu s-ar fi despărțit de faimosul pilot, însă aceștia au negat de fiecare dată zvonurile. În ultima perioadă, cei doi nu au mai ținut cont de criticile celor din jur sau de părerile colegilor de breaslă. 

Frumoasa vedetă a mărturisit că Felix Baumgartner i-a cucerit inima și o face fericită mereu. Mai mult, aceștia se afișează extrem de relaxați la evenimentele mondene și merg împreună în vacanțe de lux.

Mihaela Rădulescu a oferit câteva detalii despre relația cu iubitul ei celebru și cum a reușit să gestioneze controversele apărute în showbiz-ul autohton.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi, ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo.”, a declarat vedeta.

Fosta jurată de la Pro Tv a dezvăluit și motivul pentru care nu se căsătorește cu partenerul ei de viață.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă. Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră”, a precizat aceasta.

Mereu surprinzătoare, Mihaela Rădulescu a acceptat să pozeze nud la vârsta de 52 de ani. Vedeta își asumă pictorialul provocator și demonstrează tuturor că succesul nu ține cont de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *