Prima pagină » Radio » Actualitate » Mihaela Rădulescu, imagini inedite cu casa din Monaco: „Gătesc, îmi fac singură piața și curățenia”

Mihaela Rădulescu, imagini inedite cu casa din Monaco: „Gătesc, îmi fac singură piața și curățenia”

24 mai 2023, 10:21,
în Radio

Mihaela Rădulescu își petrece cele mai relaxante momente în casa din Monaco, unde locuiește alături de partenerul ei, Felix Baumgartner. Potrivit vedetei TV, aceasta s-a implicat personal în decorarea locuinței, totul fiind ales cu mare grijă. Mai mult, Mihaela Rădulescu susține că face singură curățenie în casă, tot ea ocupându-se și de cumpărăturile uzuale.

Mihaela Rădulescu a părăsit, de ani buni, România și s-a stabilit la Monaco, unde locuiește într-o locuință superbă. Acesta este locul în care își petrece cele mai relaxante momente, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Și chiar dacă cea mai mare parte a timpului, vedeta este plecată spre destinații exotice cu Felix, la întoarcere aceștia se bucură de clipe romantice, în intimitatea căminului din Monaco.

Mihaela Rădulescu, imagini inedite cu casa din Monaco

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 53 de ani, s-a stabilit, în urmă cu mai mulți ani, la Monaco. „Diva de la Monaco” s-a implicat personal în decorarea fiecărui colțișor al spațioasei case în care locuiește cu Felix Baumgartner. Din locuința Mihaeleie Rădulescu nu lipsesc obiectele de artă și piesele de mobilier calitate în culori neutre, iar unul dintre cele mai impresionante aspecte este terasa, cu o priveliște absolut superbă, unde Mihaelei îi place să-și bea cafeaua de dimineață, sau să facă sport.

După cum se poate vedea în galeria foto, Mihaela Rădulescu trăiește la Monaco într-o casă de vis. Vedeta are o pasiune pentru designul interior, așa că a decorat locuința după bunul ei plac, astfel încât să arate fix cum și-a dorit. Vedeta este foarte discretă cu spațiul ei personal și nu postează prea des imagini din casă, dar din puținele fotografii existente, putem concluziona că luxul, rafinamentul și eleganța sunt atributele ce caracterizează cel mai bine casa vedetei. În ciuda programului încărcat, Mihaela Rădulescu a declarat că face singură curățenie în casă și tot ea face și piața.

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”, spunea Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp.

Mihaela Rădulescu nu vrea să se căsătorească cu Felix Baumgartner

Deși Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de invidiat, vedeta nu dorește să se căsătorească. Prezentatoarea a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică și cu Elan Schwartzenberg. Acum, vedeta TV a declarat că nu mai crede în mariaj, ci preferă să trăiască iubirea de moment.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața”, a menționat Mihaela Rădulescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024