Prima pagină » Radio » Actualitate » Mihaela Rădulescu, despre motivul despărțirii de Ştefan Bănică: „Dansam cu alţii pentru că el cânta”

Mihaela Rădulescu, despre motivul despărțirii de Ştefan Bănică: „Dansam cu alţii pentru că el cânta”

10 apr. 2023, 14:32,
în Radio

Mihaela Rădulescu a dezvăluit care a fost motivul despărțirii de cunoscutul artist Ştefan Bănică, cel care i-a fost soț doi ani. Pentru „diva de la Monaco” era cel de-al doilea mariaj, în timp ce pentru Bănică era prima căsătorie. În prezent, Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner, în timp ce Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pîrva.

Mihaela Rădulescu este protagonista unor povești de dragoste intens mediatizate, una dintre acestea fiind cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost împreună până în 1999, când au divorțat dând naștere unor controverse. Pe atunci, au apărut zvonuri cu privire la anumite violențe conjugale, care au dus în cele din urmă la despărțire.

Mihaela Rădulescu, despre motivul despărțirii de Ştefan Bănică

Ştefan Bănică se află acum într-o relaţie cu Lavinia Pârva, dar a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Memorabilă este și povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. La câțiva ani de la divorțul care a survenit în 1999, cei doi s-au întâlnit în emisiunea „Dansez pentru tine”, unde Ștefan Bănică a complimentat-o pe fosta lui soție și i-a spus că nu a mai văzut-o niciodată dansând așa.

Replica acidă vedetei nu a întârziat să apară și a demonstrat că nu și-a pierdut simțul umorului. Gluma Mihaelei Rădulescu a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii de la Pro TV.

„Pai da, că la nunta noastră eu am dansat cu alții, că tu cântai”, ar fi spus Mihaela Rădulescu.

Și poate că nu a fost chiar o glumă, deoarece, de multe ori, în media au apărut comentarii legate de comportamentul nu tocmai civilizat al artistului. Motivul divorțului de celebrul cântăreț ar mai fi fost tot infidelitatea. În plus, la vremea aceea presa scria despre violența conjugală a lui Bănică Jr.

Bănică și Răduleasca, implicați în relații controversate

După divorțul de Ștefan Bănică, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Apoi, diva de la Monaco a avut o relație de lungă durată cu Dani Oțil. În prezent, Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner, sportiv cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

De cealaltă parte, Ștefan Bănică s-a iubit cu regretata Cristina Țopescu în anii 90. A urmat mariajul de doi ani cu Mihaela Rădulescu. În ianuarie 2006, Ștefan s-a căsătorit cu realizatoarea TV Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Din 2013, Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

Reamintim că între cele două foste soții ale lui Bănică a existat o rivalitate extremă. Andreea Marin a dezvăluit că nu are nici azi o relație bună cu Mihaela Rădulescu, despre care a spus că este „perseverentă în a o trage în jos” și „obsedată” de persoana ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *