Prima pagină » Cultural » Mihaela Rădulescu are un corp de invidiat la vârsta de 52 de ani. Cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de fiul ei

Mihaela Rădulescu are un corp de invidiat la vârsta de 52 de ani. Cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de fiul ei

20 iun. 2022, 09:04,
BZI.ro, în Cultural

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Mihaela Rădulescu, are un corp de invidiat la vârsta de 52 de ani. Aceasta se mândrește cu o siluetă perfectă și face furori de fiecare dată când apare în public. Mihaela Rădulescu se menține în formă și nu ezită să se pozeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Iată cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de fiul ei.

Mihaela Rădulescu are un corp de invidiat și face furori la evenimentele mondene

La vârsta de 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale fără cusur. Vedeta se mândrește cu un corp de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Mai mult, aceasta și-a surprins fanii și cu poze nud pe rețelele de socializare, iar recent a fost protagonista unui pictorial incendiar.

Mihaela Rădulescu are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta se declară o femeie împlinită. Aceasta trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei, Ayan.

Mihaela Rădulescu este extrem de discretă atunci când vorbește despre viața privată, însă nu ezită să se afișeze pe rețelele de socializare în ipostaze inedite alături de iubitul ei celebru.

Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public cu formele sale și ținutele provocatoare. Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 52 de ani și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei.”, a precizat aceasta.

Printre vedetele care arată spectaculos se află și Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de partenerul ei. Și frumoasa Natalia Mateuț face furori cu formele sale voluptoase și nu ezită să pozeze goală, spre încântarea publicului masculin. Prezentatoarea tv este extrem de activă în mediul online și încinge imaginația bărbaților cu fotografii îndrăznețe.

Cum s-a afișat vedeta alături de fiul ei, Ayan

Mihaela Rădulescu se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, vedeta se mândrește cu fiul ei, Ayan și radiază de fericire. De curând, Ayan a absolvit un liceu de prestigiu din America, iar vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

,,Sunt aici, se întâmplă! Bal! Gală! Cum laude! Bebelușul meu! Foarte mândră sunt de el. Sunt mândră! Suntem mândri de el.”, a scris aceasta pe Instagram.

Mândră de fiul ei, Mihaela Rădulescu nu a lipsit de la balul de absolvire al lui Ayan. Băiatul s-a afișat într-un costum negru elegant, iar mama sa celebră a purtat o ținută albă rafinată, care i-a pus în evidență silueta fără cusur.

Când vine vorba de fiul ei, Mihaela Rădulescu are doar cuvinte de laudă. Tânărul este pasionat de pian și chitară, dar s-a remarcat și în tenis, înot, baschet, volei și sporturi de contact.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația sa cu Ayan, mărturisind totodată cât de greu îi este deoarece acesta nu locuiește cu ea.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea. (…) Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 52 de ani, Mihaela Rădulescu se mândrește cu un corp de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Vedeta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *