Prima pagină » Local » Mihaela Ivancia, despre ședința de CJ „pe repede înainte”. Consilierul spune că „le-ar trebui o dronă celor care nu sunt din Iași să ajungă „de îndată” la ședințele organizate de Alexe
Mihaela Ivancia, despre ședința de CJ „pe repede înainte”. Consilierul spune că „le-ar trebui o dronă celor care nu sunt din Iași să ajungă „de îndată” la ședințele organizate de Alexe

Mihaela Ivancia, despre ședința de CJ „pe repede înainte”. Consilierul spune că „le-ar trebui o dronă celor care nu sunt din Iași să ajungă „de îndată” la ședințele organizate de Alexe

22 oct. 2024, 19:06, 1 ,
Redacția BZI în Local

Mihaela Ivancia, consilier județean, a transmis un mesaj după ce au fost aleși cei doi vicepreședinți. Aceasta susține că ședința organizată de Costel Alexe s-a făcut „pe repede înainte”.

„Vinerea trecută, cand am depus jurământul de consilier județean, eram nerăbdătoare să particip la prima ședință din mandatul 2024-2028. Știam că sunt multe lucruri de discutat și de rezolvat în prima întâlnire și eram dornică să ne apucăm de treabă.

Din păcate, cineva s-a gândit că prima ședință trebuie să fie „pe repede înainte”, „de îndată”, anunțată la 12:39 (asta a fost ora la care am primit eu mailul) pentru ora 15. Sunt foarte curioasă cum de au ajuns colegii de la Pașcani în acest interval scurt de timp. Nu or fi ajuns sau au știut mai din timp de acest „de îndată”?

În plus, ar fi fost corect ca la prima ședință să participe toți consilierii, care au depus jurământul vineri, care ar fi trebuit să depună în prima ședință pentru că au lipsit motivat și noii colegi care i-au înlocuit pe cei care au renunțat la mandat. Câți dintre aceștia au fost prezenți astăzi? Eu nu am ajuns pentru că programul didactic nu mi-a permis, program pe care nu îl pot modifica de la o oră la alta, chiar dacă sunt ales local și îmi doresc să mă achit de sarcini”, transmite Mihaela Ivancia.

Mihaela Ivancia: „Este un început de mandat foarte urât și nepotrivit!”

De asemenea, Mihaela Ivancia susține că nu este onorabil faptul că cei doi vicepreședinți au fost aleși cu numărul de voturi la limită.

„Este un început de mandat foarte urât și nepotrivit! Am văzut că ordinea de zi semnată de președinte avea 8 proiecte supuse atenției, dar niciunul nu părea a fi o urgență. Unul dintre proiecte viza alegerea noilor vicepreședinți (asta o fi fost urgența?); vicepreședinți care au și fost aleși, e drept cu numărul de voturi la limită!, fapt care nu este onorabil pentru niciunul dintre ei, care, de altfel, au experiența mandatului anterior. Păcat că nu a avut încredere în echipa lui; oameni care ar fi putut fi votați cu majoritate sau cu unanimitate au fost votați pe ascuns, cu minimum de voturi!

Atunci cand a fost rostită alocuțiunea din ședința de constituire a plenului, chiar am crezut în jurământul președintelui care jura „pentru binele județului”. Sunt dezamăgită pentru că această primă ședință nu a fost pentru binele județului, nici nu știu pentru binele cui a fost, dacă o fi fost!

Eu mai sper că nu vor mai fi astfel de ședințe, pentru că, vorba unui coleg din județ, le-ar trebui o dronă celor care nu sunt din Iași să ajungă „de îndată”, mai transmite Mihaela Ivancia.

Comentarii
  • Bine ati aterizat in politica, doamna! Va mai asteapta multe surprize.

  • Liviu Vornicu

    De unde a apărut tănțica asta ? Breee ai aterizat de pe lună,ai uitat ce abuzuri făceați cu Popa ? Ceva de Spitalul Lețcani nu îți spune nimic?
    Rămâi la zootehnie la coada vacii nu o mai fă pe-a mironosița!

  • aii ca deja te dai in stamba, psd ista frustrata. Nu ti convine, stai acasa Te crezi si tu mare politiciana si iti dai cu parerea. Stai acolo la catedra

    • De ce sa stea numai la catedra? Ca sa aiba loc de potlogarii astia ca tine, care cred ca politica este pentru umflatul propriilor buzunare? Nu, ca ne-am saturat de neghiobi lacomi. Du-te tu unde a dus mutu iapa! Ea si cei ca ea sa ramana.

  • Consiliul Judetean

    Cocoana asta a fost sluga lui Nichita, Popa ( pe care cand i-a tăiat finanțările și drepturile a început să-l umple de lături) A stat acasă 4 ani și hocus pocus apare pe listă la europarlamentare,la CJ eligibilă,la parlamentare și probabil și la interstelare dacă se organizau alegeri anul ăsta.Rămâi cucoana hăi la catedre dumitale ca ne-ai plictisit cu ideile crete și activitatea politică fără substanță .

  • Iesean scarbit

    Tanti Mihaela,ne lași?Se vede de pe luna ca îi faci jocul lui ALEXE și PNL ca o fi, ca o păți,că boul bălții …. dar eviți să spui clar ALEXE AI APUCĂTURI DICTATORIALE, AI INCALCAR LEGEA!
    Tănțico lasă jocurile de glezne,lasă gargara și manipulările ca iesenii nu sunt boii și vacile pe care le predai ‘neata la zootehnie! Rușine să-ți fie!

  • Ce-i si cu tzatza asta imbracata in verde ?

  • Ce-i si cu tzatza asta imbracata in verde ?de unde ai aparut?

  • Care , ma nu o stii ..asta ..Gigi Nechita o chema nopatea si beiau impreuna o tare

  • o retardata pe care a avut o Nichita !

  • asta l-a tradat pe POPA..il tradeaza si pe Cojocaru !n-ai nicio treaba cu ea..este singuratica!are un prost de barbat !

  • “ Lasati – o in pace ca asta toata viata a vrut numao functii.asta pt functii face tot tacamul”

  • alexandra craciun

    Cum dracu se uita NICHITA la baba asta care are par pe pcioare si zici ca este barbat, nu vati uitat la ea cum umbla betivanca, este o panarama si feme ie de rahat.

  • au tabarat politrucii penelisti pe femeia asta. si-i reproseaza trivial ca nu se pricepe la politica, indemnand-o sa se retraga la catedra. mda, cam asta-i nivelul in penele Iasi. pentru ei politica = invarteli sordide. niste neispraviti inculti si aroganti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`