Prima pagină » National » Mihaela Coșerariu s-a căsătorit cu iubitul tinerel. Cum a apărut fosta soție a lui Mădălin Ionescu la Starea Civilă

Mihaela Coșerariu s-a căsătorit cu iubitul tinerel. Cum a apărut fosta soție a lui Mădălin Ionescu la Starea Civilă

20 dec. 2022, 12:15,
BZI.ro, în National

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a căsătorit zilele acestea, la 11 ani de la divorț, cu iubitul tinerel. Aceasta s-a reinventat la 46 de ani și a anunțat pe Facebook că a devenit doamna Șerbănescu. Actualul soț al Mihaelei Coșerariu este Cătălin Șerbănescu, un tânăr afacerist, care pare îndrăgostit până peste cap de partenera lui.

Mihaela Coșerariu s-a căsătorit cu iubitul tinerel

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu pare să se fi reinventat la 11 ani de la divorț și a spus din nou „DA” la Starea Civilă. Mihaela Coșerariu a anunțat pe Facebook, potrivit LPF, că a devenit doamna Șerbănescu, pozând cu certificatul de căsătorie în mână. Lipsită de inhibiții, Mihaela a purtat o fustă mini în ziua cununiei, iar ședința foto cu proaspeții însurăței este ieșită din tipare. Dacă soțul a purtat blugi și sacou la Starea Civilă, Mihaela s-a întrecut pe sine: peste o pereche de pantaloni scurți din denim a avut un tutu alb, pe umeri, o capă din blăniță, mănuși lungi și sandale cu puf.

De cealaltă parte, și Cătălin Șerbănescu a anunțat pe Facebook căsătoria cu Mihaela, iar felicitările prietenilor au venit din plin. „Luni este o zi bună pentru o nuntă albă”, a scris Mihaela, indicând drept locul faptei satul Veneția de Jos, din județul Brașov. Tot acolo au realizat și ședința foto în calitate de cuplu căsătorit.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au fost căsătoriți aproape 14 ani

Mihaela Coșerariu a fost căsătorită cu prezentatorul TV  timp de aproape 14 ani și au doi copii. Ștefania și Filip sunt în grija lui Mădălin și a actualei soții, Cristina Șișcanu. În 2010, când cei doi s-au despărțit, Mădălin Ionescu a explicat, elegant, care au fost motivele.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum.”

Comentarii
  • Ce femeie frumoasa,parca e actrița din filme italiene,ai gresit o Mădălin,tu te ai despărțit când te ai îndrăgostit de Cristina Șișcani,când era reportera la emisiunea prezentata de tine.puteai să lași că o aventura,sa nu ți strici familia,nu da vina pe fosta,se știe în tv,

  • Ce femeie,,,

  • Așa o femeie a avut Mădălin ,e sexi și frumoasă,n as fi renunțat!

  • Păcat,Madalin!Arătați,superb,împreună!

  • Mădălin,la vremea aceea avea o durere in suflet,băiatul avea ceva probleme de sănătate,cum a spus și el,e posibil sa fi simțit nevoia de ceva care să l scoată din acea stare emoțională,s a ivit ocazia,și de aici a pornit,dar daca ambii sunt fericiți separat,e ok.

  • Cristina,l a iubit mult,a participat la creșterea copiilor lui Mădălin,nu multe femei tinere cum era ea ar fi acceptat,ea a reușit,iar ptadalin a însemnat mult,cred că o respecta,că se iubesc,e o fata la locul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *