Prima pagină » Cancan » Mihaela Coșerariu, prima soție a lui Mădălin Ionescu, iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Mihaela Coșerariu, prima soție a lui Mădălin Ionescu, iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima

23 dec. 2021, 14:50,
în Cancan

Prima soție a lui Mădălin Ionescu a dezvăluit pe contul de socializare că este îndrăgostită, în viața ei ieșind din nou Soarele. Mihaela Coșerariu a dezvăluit că cel alături de care și-a refăcut viața este consultant de vânzări la o importantă companie. În plus, mama primilor doi copii ai lui Mădălin Ionescu arată mai bine ca niciodată.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este din nou îndrăgostită! La 10 ani de la divorțul de omul de televiziune, Mihaela Coșerariu a decis să își refacă viața. Mai mult, aceasta a împărtășit cu prietenii virtuali și prima imagine alături de bărbatul care i-a furat inima. Mihaela și Mădălin au divorțat în primăvara anului 2011, după nu mai puțin de 14 ani de mariaj, iar acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu a făcut publice prima imagine cu bărbatul de care, după cum se vede și din fotografie, este extrem de îndrăgostită.

Prima soție a lui Mădălin Ionescu are un nou iubit

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună doi copii. La 10 ani de la divorț, prima soție a lui Mădălin Ionescu arată mai bine ca niciodată, iar asta se datorează, cu siguranță, și faptului că este îndrăgostită. Recent, Mihaela a postat pe Facebook o fotografie în care ea și noul ei iubit apar îmbrățișați, alături de un comentariu în care își mărturisește sentimentele față de acesta.

„Friday Im in love! Every Day is Friday! Happiness!” / „Vineri sunt îndrăgostită! În fiecare zi e vineri! Fericire”, a scris fosta soție a lui Mădălin Ionescu.

Cel care i-a furat inima Mihaelei se numește Cătălin și, conform paginii sale de socializare, este consultant în vânzări la o firmă importantă din București. Fanii au reacționat imediat, remarcând chimia dintre cei doi și s-au grăbit să-i felicite.

„În sfârșit”, „Chiar vă stă foarte bine împreună, să fie într-un ceas bun!”, „Jucăm la nuntă anul ăsta!”, „Nu stiu cine e domnul, dar e fumos răăăău! rău, rău”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mihaela pe contul de socializare.

Mădălin Ionescu a iubit-o cu disperare pe Mihaela

În 2010, Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au despărțit. La vremea respectivă, zvonurile despre relația extraconjugală dintre el și colega sa Cristina Șișcanu țineau prima pagină a ziarelor. Omul de televiziune a negat însă că i-ar fi fost infidel soției sale pe parcursul mariajului.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început. Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare”, spunea la acea vreme Mădălin Ionescu.

În altă ordine de idei, Mihaela Coșerariu, prima soție a lui Mădălin Ionescu, iubește și este la rândul ei iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`