Prima pagină » Cancan » Mihaela Călin, o prezență discretă la evenimentele mondene. Cum a ajuns aceasta o jurnalistă de succes

Mihaela Călin, o prezență discretă la evenimentele mondene. Cum a ajuns aceasta o jurnalistă de succes

24 dec. 2021, 12:03,
în Cancan

Dincolo de celebritate, Mihaela Călin este o prezență discretă la evenimentele mondene. Vedeta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Mihaela Călin are o carieră impresionantă, însă este extrem de rezervată când vine vorba de viața ei privată. Iată cum a ajuns aceasta o jurnalistă de succes.

Mihaela Călin, apariții rare la evenimentele mondene

Mihaela Călin atrage privirile tuturor când apare la pupitrul știrilor de la Antena 1. Frumoasa prezentatoare și-a construit o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Pasiunea pentru jurnalism a apărut de la o vârstă fragedă, vedeta remarcându-se încă de la debutul profesional.

În spatele camerelor de filmat, frumoasa prezentatoare este modestă și timidă. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor, fiind discretă la evenimentele mondene.

Mai mult, Mihaela Călin are o căsnicie frumoasă și este o mămică devotată. Puțini sunt cei care știu că știrista de la Antena 1 are un băiețel superb, de care este tare mândră.

La vârsta de 38 de ani, Mihaela Călin se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. Aceasta este atentă ori de câte ori apare în public, spre încântarea admiratorilor.

Mihaela Călin a fost cununată de colega ei de breaslă, celebra prezentatoare Andreea Berecleanu, între cele două existând o prietenie de mai mulți ani.

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea este extrem de activă și postează fotografii cu familia ei frumoasă. Mihaela Călin se bucură de rolul de mamă și împărtășește cu fanii peripețiile zilnice cu fiul ei, Petru. 

„Petru este un copil bun, care ne face să ne bucurăm de fiecare etapă a lui. Nu mi se pare nimic greu cu el. Unde nu înțeleg ce se întâmplă, încerc să mă informez sau să iau lucrurile așa cum sunt, să mă gândesc mai mult la faptul că așa e el, copilul meu, și face unele lucruri diferit pentru că e un om diferit de toți oamenii de pe pământ, cu personalitatea și cu alegerile lui”., a declarat vedeta tv.

O prezență la fel de discretă în spațiul public este și colega ei de breaslă, prezentatoarea de știri sportive Camelia Bălțoi. 

Cum a ajuns Mihaela Călin o jurnalistă de succes

Mihaela Călin este o jurnalistă de succes și o prezentatoare extrem de apreciată. Din mărturisirile acesteia, reușește să îmbine perfect planul personal cu cel profesional. 

Prezentatoarea a recunoscut că și-a dorit de mică să aibă o carieră în televiziune, fiind atrasă de interacțiunile cu oamenii.

„Interacțiunile cu oamenii mă încarcă. Nu întotdeauna în mod pozitiv. Dar cred că și atunci când mă revoltă sau mă tensionează problemele cuiva, o nedreptate făcută cuiva, cred că eu am nevoie de aceste lucruri ca să fiu eu. Acest lucru mă definește. Contactul cu oamenii.”, a mărturisit prezentatoarea de la Antena 1.

Mihaela Călin a urmat Facultatea  de Jurnalism, iar imediat după absolvire a lucrat ca reporter. O altă pasiune a frumoasei vedete este și psihologia, domeniu care a ajutat-o enorm în profesie.

„Eu, realmente, nu am făcut nimic altceva toată viața mea. Am urmat Facultatea de Jurnalism. Încă din timpul facultății am lucrat ca jurnalist, iar după aceea am lucrat doar ca jurnalist. Și m-am gândit ce aș putea fi dincolo de meserie. Ce sunt eu dincolo de faptul că sunt jurnalist? Sunt multe lucruri, dar profesional vorbind, cred că domeniul de care m-aș fi putut apropia este Psihologia.”, a declarat aceasta.

Frumoasa prezentatoare Mihaela Călin este extrem de discretă la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *