Prima pagină » Cancan » Mihaela Călin nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Ce spune celebra prezentatoare despre provocările vieții de familie

Mihaela Călin nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Ce spune celebra prezentatoare despre provocările vieții de familie

16 mart. 2022, 14:23,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita prezentatoare de știri Mihaela Călin nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se remarcă de fiecare dată când apare la tv. Dincolo de energia afișată și de proiectele profesionale, Mihaela Călin este o prezență discretă în lumea mondenă. Aceasta a încercat mereu să fie departe de controversele din spațiul public și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Iată ce spune celebra prezentatoare despre provocările vieții de familie.

Mihaela Călin nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

La vârsta de 39 de ani, Mihaela Călin are un corp de invidiat și se menține în formă. Celebra prezentatoare de știri de la Antena 1 este mereu atentă la aparițiile publice și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă.

Știrista are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de colegii de breaslă. Dincolo de profesionalismul și energia debordantă, Mihaela Călin este discretă când vine vorba de planul personal. Vedeta a vorbit de puține ori despre familia ei, de care este tare mândră.

Prezentatoarea de știri este activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii alături de partenerul ei de viață sau își surprinde fanii cu proiectele de succes. Aceasta se declară o femeie împlinită, reușind să îmbine perfect viața de familie cu profesia.

Și colega ei de breaslă, Anamaria Gudu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Frumoasa prezentatoare atrage privirile tuturor când apare pe marile ecrane și se afișează în ținute provocatoare, la fel ca Octavia Geamănu, care face furori pe Facebook.

Mihaela Călin se bucură de viață alături de soțul ei, iar de când a devenit mamă, aceasta radiază de fericire. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor.

O carieră impresionată în televiziune are și celebra Delia Budeanu, un model de profesionalism pentru colegii de breaslă. Aceasta este o prezență discretă în lumea mondenă și vorbește extrem de rar despre viața de familie.

Cum este frumoasa prezentatoare în ipostaza de soție și mamă

Mihaela Călin se mândrește cu familia ei superbă și are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani. Partenerul ei de viață, Daniel Sava, este cel care i-a cucerit inima și o răsfață pe soția lui ori de câte ori are ocazia.

Prezentatoarea a vorbit în cadrul unui interviu despre soțul ei, dezvăluind cum a început povestea lor de dragoste.

,,Noi ne ştim de şapte ani, a fost o relaţie în care am testat totul şi cum este să nu mai fim împreună. Am fost despărţiţi câţiva ani şi când ne-am regăsit, totul a fost într-o linişte, ne-am dat seama că suntem împreună pentru că ne este bine împreună.”, a declarat aceasta.

În pofida momentelor tensionate din căsnicie, Mihaela Călin și soțul ei au reușit să treacă peste problemele din cuplu și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi au împreună un băiețel, care le-a schimbat radical viața.

De situații dificile în căsnicie a avut parte și Diana Matei, care a fost la un pas de divorț, dar a gestionat problemele din mariaj alături de soțul ei, celebrul Marian Cleante.

Celebra prezentatoare de știri Mihaela Călin a vorbit despre băiețelul ei, Petru, mărturisind cum este ea în ipostaza de mamă și cum reușește să facă față provocărilor din viața de familie.

,,Un lucru la care lucrez acum și mă ajută maternitatea este că pot să-mi gestionez mult mai bine impulsivitatea. Când ai un copil, se întâmplă de foarte multe ori să fii agasat, frustat sau obosit. Trebuie să înveți ca adult să gestionezi aceste lucruri astfel încât să nu aibă efecte asupra copilului. (…)

Petru este un copil bun, care ne face să ne bucurăm de fiecare etapă a lui. Nu mi se pare nimic greu cu el. Unde nu înțeleg ce se întâmplă, încerc să mă informez sau să iau lucrurile așa cum sunt, să mă gândesc mai mult la faptul că așa e el, copilul meu, și face unele lucruri diferit pentru că e un om diferit de toți oamenii de pe pământ, cu personalitatea și cu alegerile lui.”, a mărturisit știrista de la Antena 1.

La vârsta de 39 de ani, Mihaela Călin arată spectaculos și atrage privirile tuturor atunci când apare la evenimentele mondene. Frumoasa prezentatoare de știri se bucură de succes și de viața de familie, fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024