Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihaela Borcea nu se ferește să spună în ce relații a rămas cu Cristi Borcea, după divorț. Ce nu a lăsat să de vadă în cei zece ani de la despărțire

Mihaela Borcea nu se ferește să spună în ce relații a rămas cu Cristi Borcea, după divorț. Ce nu a lăsat să de vadă în cei zece ani de la despărțire

15 oct. 2022, 10:40,
în Cancan ultimă oră

De zece ani de zile, Mihaela Borcea nu mai este soția lui Cristi Borcea, cel pe care, la un moment dat, l-a considerat iubirea vieții sale.

Cei doi au împreună trei copii din mariajul lor așa că, și dacă și-ar fi dorit acest lucru, foștii soți nu ar fi putut să rupă complet legătura după ce au luat-o pe drumuri separate.

Mihaela Borcea a vorbit deschis despre perioada pe care a traversat-o după despărțirea de Cristi Borcea.

Mihaela Borcea: „Toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări”

Mihaela și Cristi Borcea au fost împreună timp de două decenii, perioadă în care făceau vâlvă cu fiecare apariție publică. Nimeni nu credea că cei doi o să ia la un moment dat pe drumuri separate, așa că vestea că mariajul lor s-a încheiat a căzut ca un trăsnet

La mai bine de zece ani de la divorțul care a zguduit showbiz-ul autohton de la acea vreme, Mihaela pare că și-a găsit liniștea. De ceva vreme aceasta este fericită lângă actualul său partener de viață, Sorin Rap.

Totuși, până să ajungă în acest punct, Mihaela nu a avut deloc o viață ușoară după ce ea și fostul său soț au ales să o ia pe drumuri separate.

„Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.”, a spus Mihaela Borcea.

În ceea ce privește relația pe care o are cu fostul soț la mai bine de un deceniu de la divorț, Mihaela spune că cei doi vorbesc destul de des, în special pentru că au trei copii cărora să le poarte de grijă.

„Vorbim frecvent. Avem copii împreună și afaceri, Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc”, a mai spus Mihaela Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *